Jonna og Poul Langagergaard fejrer deres guldbryllup

Jonna og Poul Langagergaard, Hasle ved Aarhus, kan lørdag den 26. juni fejre guldbryllup.

Poul Langagergaard er cand.theol. fra Aarhus Universitet og har været leder for Menighedsfakultetet, hvor han tog det første spadestik til den nye bygning. Derefter var han i ti år generalsekretær for Indre Mission i en stormfuld periode.

Parret har sammen stiftet og udviklet Musskema.dk, som de seneste fem år er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Poul Langagergaard er stadig CEO i Musskema.dk, mens Jonna Langagergaard er gået på pension.

Deres søn Joachim Langagergaard er nu partner og direktør i Musskema.dk. Både Jonna og Poul Langagergaard er aktive i Helligåndskirken i Aarhus, og han har i en længere årrække siddet i kirkens menighedsråd og været personaleansvarlig, og derudover er han medlem af provstiudvalget i Aarhus Vestre Provsti.

Guldbrudeparret har tre børn og 11 børnebørn. På grund af coronaen er der kun morgensang for inviterede.