Moses Hansen fylder 80 år

– Jeg retter ryggen og løfter hovedet, for min forløsning nærmer sig, skriver Moses Hansen med en henvisning til Lukas 21,28.

Den tidligere korstogs-prædikant Moses Z. Hansen fyldte 80 år den 17. juni. Han bor nu på den lille ø Årø ved Haderslev.

Moses Hansen har fortalt i bogen ”Rundt om Moses” (Udfordringens forlag), hvordan han som ung levede et vildt og umoralsk liv, før han kom til tro.

Nu blev han ligeså radikal i sin tro og protesterede bl.a. imod pornomesser, ligesom han blev landskendt for at vandre Danmark rundt med et kors. Han var også med i reality-programmet ”Big Brother” og var en periode ofte i Ekstra Bladet og andre medier.

På sine ældre dage købte han en gård i Holsted, som blev indrettet til mødecenteret ”Pottemagerens Hus”. Her kunne han samle en stor gruppe mennesker, selv om det lå langt ude på landet. Nu har han trukket sig tilbage til Årø, hvor han bor med sin hustru Joy.

På sin facebook-side gør Moses status over livet. Han fortæller, at hans ældste datter Maria allerede er 51 – og bedstemor.

”Selv om jeg mere og mere mærker alderens begrænsninger, har jeg mest fokus på Guds løfte fra Esajas 46:4: “Selv i din alderdom sørger jeg for dig. Som jeg bar dig før, vil jeg løfte dig op og bære dig hjem!” Trods alderen er han i fysisk god form og skriver, at han ”ikke stræber efter nogen position eller status i denne verden.”

Og han citerer Filipperne 4,13: “Jeg glemmer, hvad der ligger bagude, og strækker mig frem mod det, der ligger forude.”

– Tak til min elskede hustru og vore børn med familier, der har støttet mig med kærlighed og tilgivelse – og tak til enhver, der har BEDT – også når jeg ikke fortjente det, slutter han.


Artiklen fortsætter efter annoncen: