Glem ikke, du står i en åndelig krig

Af Pernille Liland. Leder af Nordic Prophetic Network.

Siden årsskiftet har jeg mærket et ”PAS NU PÅ – og vær på vagt, hvordan du beder” fra Gud. Jeg fornemmer, at Han kalder os til en fornyet ”åndelig krigsførelse”, ikke bare i vores bønsliv, men også i vores livsstil, for vi kristne lever og kæmper ikke som verdslige mennesker.

Der er mange ”fake-news” på de sociale medier i dag, mange mistroiske, endda hadefulde, udsagn og holdninger til vores ledende instanser, krydret med frygt og marineret i konspirationsteorier.

Og selvfølgelig skal vi engagere os i vores samfund, ikke være blinde, men gøre det rette og arbejde for en bedre (kristen) verden. Men jeg mærker, at Guds fokus er rettet mod ”en langt større virkelighed”, når det gælder kamp.

Advarsel fra Himlen

”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod magter og myndigheder, mod verdensherskere i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet” (Ef. 6:12).

Og en advarsel trompeterer fra himlen i 2021: ”Vær nu varsom og på vagt, at I ikke bliver infiltreret i ondskabens åndemagters planer, som stikker endnu dybere end ukristelig politik, fordrejet teologi eller manipulerede nyhedshistorier.

For satans mål er at indgyde strid og krig på jorden, at få jer til at bide på krogen af had, mistillid og vanære over for hinanden, for i sidste instans at indgå blindt i samarbejde med satans eget had imod Gud”.

”Så vælg i dag”, siger Herren, ”hvordan og mod hvem I kæmper!”

Jeg mærker, vi må være ekstra meget på vagt overfor foragten, som rejser sig i eget hjerte mod ”verdens børn”, -”som denne verdens gud har blindet, så de ikke ser lyset, der stråler fra evangeliet om Kristi herlighed” (2 Kor. 4:4).


Artiklen fortsætter efter annoncen:For ”visdommen fra oven er først og fremmest ren, fredselskende, mild, omgængelig, fuld af barmhjertighed og gode frugter, upartisk og oprigtig” (Jakob 3:7).

En mægtig høst er på vej

Og jeg hører Herren kalder os: ”Glem ikke at fylde din oliekrukke med Helligåndens herlighed i bøn, så du kan regere og skinne i mørket for mit Rige, imens du venter på mit komme. For jeg kalder dig i dag”, siger Herren, ”til FØRST at søge MIT Rige og MIN retfærdighed, for så at sende dig for at opsøge de åndeligt formørkede, løse de sjæleligt forkrøblede og redde de fortvivlede og fortabte hjerter for mig.

For en vækkelse på jorden er begyndt, og I skal gøre jer klar til at høste en mægtig høst af sjæles frelse, når I bringer mit fredselskende, upartiske herligheds Rige – på jorden, som det sker i himlen”.


Artiklen fortsætter efter annoncen: