Profetiske ord om Brasiliens fornyelse

Af Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør

Da Brasilien for nylig fik ny bevidst kristen præsident, Jair Bolsonaro, gjorde en læser opmærksom på en profeti om Brasilien i Gary Oates bog ”Åbn mine øjne, Herre”.

Bogen udkom i 2013, og Gary Oates har flere gange besøgt Danmark og har også været interviewet i Udfordringen.
Læseren skriver: ”På side 69 kan man læse, at hans hustru Kathi profeterer over Brasilien, at Helligåndens vind vil blæse ind over landet, og at landets tidligere guder vil blive blæst bort, samt at Herren vil etablere sit herredømme i Brasilien.
Som I jo ved, har Brasilien fået en kristen præsident, som har mødtes med Netanyahu, og som vil flytte den brasilianske ambassade til Jerusalem. Det kunne lyde som om, Kathi Oates profeti over Brasilien er gået i opfyldelse i år.”

En krigsengel og et mægtigt vindpust

I bogen fortæller Gary Oates om, at han og Kathi i 2002 var med Randy Clark til Global Awakening i den tropiske by Manaus i Brasilien. Under gudstjenesten her ser Gary en engel:

”Dér, midt i det hele, stod en kæmpemæssig engel. Han var mindst ti meter høj og holdt et usædvanligt stort sværd i sin højre hånd. Hans udseende – som var både overvældende og fantastisk at se på – var som en romersk gladiator. Jeg vidste straks, at han var en krigsengel.

Jeg løftede min højre hånd og pegede på englen. ”Der står en engel,” prøvede jeg at få sagt, selvom jeg tvivler på, at jeg fik fremstammet alle ordene. I det øjeblik kom der et vindpust fra englen, der slog mig omkuld, og jeg faldt baglæns bagover på platformen. Det var ikke, fordi vinden var stærk nok til at vælte et menneske; det var pga. Herrens nærvær i vinden. Jeg kunne simpelthen ikke forblive oprejst.

Bag ved platformen var der en buegang med to, guldfarvede døre. Dørene blev blæst åbne ved vindpustet. Oppe på platformen var der planter der dirrede fra brisen. Jeg lå bare på gulvet uden at kunne røre mig og med en mikrofon i hånden. Jeg sagde aldrig en lyd. Randy, som sad på forreste række, så på Kathi og sagde, ”du overtager.” Hun kom op på scenen, tog mikrofonen ud af min hånd og begyndte at profetere: ”Helligåndens vind vil blæse ind over Brasilien… og Brasiliens tidligere guder vil blive blæst bort… Vores Herre er den ene sande Gud, og han vil etablere sit herredømme i Brasilien.”

Da hun viftede sine hænder mod forsamlingen, blæste et par hvide plastikstole bagover, bagerst i bygningen. En mand gik udenfor, for at se om vinden blæste udenfor, men det gjorde den ikke. Det blæste ikke i træerne, alt var blikstille…”

Gary Oates fortæller videre, at den store kirke med 48.000 medlemmer blev så fyldt med Guds nærvær, at næsten alle, der blev bedt for blev helbredt, og folk græd eller stod med løftede hænder og lovsang og tilbad Gud i stor ærefrygt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det, der sker, profeteres forud

Meget er sket i Brasilien efter 2002. Først åndeligt med store vækkelser, og så politisk med afsløring af korruption m.m. Og så en ny præsident, der vil rydde op. Hvor Brasiliens regeringer tidligere tog parti for palæstinenserne imod Israel i FN, vil de nu samarbejde om forsvar, IT-sikkerhed og politiet.

I medierne fremstilles Jair Bolsonaro naturligvis ikke positivt, for han står også for kristne værdier, som pressen er imod. På samme måde fremstilles lederne i Israel, USA, Rusland og Storbritanien i de liberale mediers snævre ateistiske verdenssyn. Disse ledere er ikke altid Guds bedste børn. Men alligevel kan de godt være indsat som svar på de troendes bønner. De er brikker i det store spil.

Det er ikke tilfældigt, at vi i vores tid hører flere profetier end før. For der sker nogle store omvæltninger i vores tid. Og gennem profeterne forbereder Gud de troende. Dem, der vil høre.
”Gud Herren gør ikke noget, førend han har åbenbaret sine planer for sine tjenere, profeterne,” står der i Amos Bog 3,7.
Derfor vil vi nu oftere opleve, at det, der blev profeteret, og som vi måske ikke forstod dengang, senere faktisk sker.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi oplever også, at noget af det, vi har bedt for – men måske glemt igen – faktisk gik i opfyldelse.
Så opgiv ikke forbønnen for din by og dit land.
Bed konkret og se, hvad der sker – i Guds timing.