Forsidebilledet: Skt Hans bålet

Forsidebilledet i midsommer-farver – fyldt med stemning.

Forsidebilledet i uge 26 er et helt nyt maleri af Peer Laigaard, som er malet specielt til Udfordringens læsere.

Peer Laigaard har netop været en uge i Grimstad i Norge, hvor han udstillede sine malerier i en lokal folkekirke. Desuden udstillede han og fortalte sit vidnesbyrd i frikirkerne Filadelfia og Betania. Han blev introduceret til byen af en leder indenfor socialvæsnet, som selv var blevet helbredt for kræft efter forbøn. Også præstens kone i folkekirken havde oplevet en helbredelse. Så der var stor forventning.

Laigaard blev selv kristen i en krise, da han var blevet helbredt for en alvorlig rygskade og undgik at gå konkurs, efter at Hans Berntsen bad for ham. Han har siden malet mange billeder med bibelske og kristne motiver, og han oplever stor interesse og salg af malerierne.

I foråret har Peer Laigaard fire gange givet sit vidnesbyrd og bedt for syge i Udfordringens Café Morgenstjernen. Han skal 3. september fortælle og vise billeder i Kirke-i-byen i Kolding.