Gud talte – og det skete

Af Mona Henriksen, København

”Det kommer aldrig til at ske,” svarede han bombastisk, da jeg spurgte til hans ufrelste kone. ”Han vil ikke have noget med Gud at gøre,” hørte jeg én sige. ”Hun lukker totalt af, når jeg taler om Gud,” sagde jeg til min mand. ”Hun er bitter og utilgivelig, så hende når Gud aldrig ind til,” sagde vi om en veninde.

Udtalelser, som modstanderen griber. Udtalelser som låser mennesker.

Hvorfor taler vi disse forbandelser ind over vores familier?

Er det for at lyde fornuftige i andre menneskers øjne, at vi siger: ”Vær nu realistisk, du kan jo selv se, hvordan han opfører sig!”

Hvorfor er vi er mere optaget af at tale om, hvor håbløs vores familie er, når nu Gud ønsker, at alle skal frelses og komme til erkendelse af sandheden? At de går ud og prædiker: Guds rige er kommet nær. At de helbreder syge og kaster dæmoner ud.

Gud siger, at det ord, han taler, udfører den opgave, han har sendt det ud på. Det vender ikke tilbage til Gud, før det har fuldbragt sin opgave. Hvad er vores opgave? At tale Guds ord ind over mennesker i stedet for Djævelens ord.

Dagligt sender jeg Bibelens ord ud, og det nedbryder alle min mors løgne om Gud. Jeg siger:

”Frimodigt prædiker hun ordet med autoritet og visdom, så det skal lyttes til og adlydes. Hun lægger hænderne på syge, så de skal være raske.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ordet blev kød og tog bolig iblandt os. Jesus var Ordet, der blev sendt på en mission for Gud.

Han vendte tilbage til sin Far, da opgaven var fuldbragt.

Jeg taler Guds ord ind over min mor i den åndelige verden. Derefter går jeg ud og taler til hende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For troen kommer jo af det, der høres og dét, der høres, kommer i kraft af Kristi ord.

Denne uge talte jeg i en time med min mor om evangeliet, og for første gang nogensinde lyttede hun. Jeg tog autoritet mod hendes hekseskud i ryggen, og hun blev helbredt.

Hvordan ville verden se ud, hvis vi kun talte Guds ord om alle mennesker, når nu hans ord har til opgave at frelse og helbrede dem?