Befrielsesaktionen

Af Mona Henriksen Gadekirken, Kbh.

”Se, jeg har givet jer autoritet til at træde på slanger og skorpioner og magt over hele fjendens styrke, og intet vil kunne skade jer.” Luk. 10,19. Ordet autoritet betyder også valgets kraft. Jeg har fået kraften til at vælge at træde på slanger.

Slangen talte til mennesket og spurgte: ”Har Gud virkelig sagt, at du har kraften til at vælge at træde på mig? Har Gud virkelig sagt, at du har mirakuløse evner over HELE min styrke? Har Gud virkelig sagt, at INTET vil kunne skade dig?

Prøv da at se dig omkring i verden! Sygdom, frygt, krig og ødelæggelse. Hvordan kan du så sige, at jeg ikke kan skade dig?”

Men jeg har fået valgets kraft til at træde på slangen, når han dukker op med sine lumske spørgsmål. Jeg kan nu med Helligåndens hjælp højt proklamere: ”INTET vil kunne skade mig.”
Hvordan kan jeg vide mig sikker og være vis på, at jeg er et sted, hvor intet kan skade mig?

Fordi en stor befrielsesaktion fandt sted på Lyngbyvej den 10. august 2002. Gud befriede mig fra mørkets magt og flyttede mig over i sit domæneland. Det domæneland som Djævelen blev smidt ud af.

Nu sidder jeg i Jesus ved Guds højre hånd. Stedet, hvor der er adgang forbudt for Djævelen. Det er nu min nye virkelighed.

Jeg kan ikke se denne nye reelle, usynlige virkelighed. Derfor sker det, at den fysiske verden overvælder mig, så jeg ikke får brugt min autoritet: Valgets kraft til at træde på slangen, når den dukker op i mine tanker og sætter tvivl ved Guds ord.

Hvordan reagerer min krop og mit sind, når jeg lytter til Djævelens stemme? Jeg får hjertebanken og blodtrykket stiger. En frygt sniger sig ind på mig.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvad sker der, når jeg lytter til Guds ord? Blodtrykket falder. Freden og glæden indfinder sig.

Kroppen finder hvile. Tankerne går tilbage til befrielsesdagen i 2002, hvor mit navn for evigt blev skrevet ind i himlene. Gud satte mig fri fra mørkets fangenskab og flyttede mig over i sin regering.