Abraham Lincoln inddraget i valgkampen

Abraham Lincoln. Præsident i USA fra 1861 – 1865.

Jørn Nielsen
H.C. Lumbyes Vej 159A
4700 Næstved

Trump fik nævnt Abraham Lincoln i TV-duellen på en positiv måde, hvad han også efter min mening fortjener. Men Joe Biden gjorde det modsatte og kaldte ham nedgørende for racist og dermed en dårlig præsident.

Det er muligt, at Lincolns eftermæle har nogle skønhedspletter, men hvis eftermæle har ikke det? Lincoln huskes dog stadig for meget godt, ej mindst for slaveriets ophævelse.

Jeg kan lide den selverkendelse, han under borgerkrigen gav udtryk for overfor en af sine generaler: ”Der bor så meget godt i den værste af os og så meget dårligt i den bedste af os, at forskellen såmænd ikke er så stor!”

Den livsvisdom kan vi alle have brug for, inkl. de 2 mudderkastende præsidentkandidater