Nordkoreas kristne oplever mange mirakler under tortur

Kristne i Nordkorea ved, at de kan blive udsat for 7-8 forskellige torturmetoder. Derfor forbereder de sig i bøn og lærer Bibelen udenad, før de kommer i fængsel – og der oplever de mirakler.

Generalsekretær Samuel Nymann Eriksen har netop besøgt Asien og haft møder med Dansk Europamissions mangeårige kontakter vedrørende Nordkorea. Her hørte han meget opmuntrende nyt om de undergrundskristne:

De kristne ved, at de risikerer at komme i fængsel, hvis de bliver opdaget. De forbereder sig derfor gennem bøn på at blive udsat for de 7-8 torturmetoder, fængselsmyndighederne anvender. Endelig lærer de mest muligt af Bibelen udenad, så de i fængslet kan blive opmuntret gennem ordene.

”Faktisk oplever flere, at Gud overnaturligt griber ind, så de ingen smerte føler under tortur.

Generelt oplever de forfulgte nordkoreanske kristne mange mirakler, også fysiske helbredelser, i et land, hvor sundhedsvæsenet er brudt sammen. Samtidig får de, med støtte fra Dansk Europamissions givere, medicin, som de ikke kun bruger på sig selv, men som andre nødlidende også får glæde af”, skrev generalsekretæren. Han tilføjer, at han via kontaktpersonerne har bedt de nordkoreanske kristne, om de vil bede for Danmark. Vi kan nemlig lære meget af dem, hvad angår hengivenhed til Gud i bøn og bibellæsning, konkluderer Samuel Nymann Eriksen.