En bønne-bevægelse er på vej i Europa!

Af Pernille Liland
Leder af Nordic Prophetic Network

Europa står foran en mægtig opvækkelse af sand kristendom. Tornerose bliver kysset til live i sin dybe søvn. Jesus er i fuld gang med at skære hende fri af tornebuskens religiøse passivitet, så han kan kysse hende inderligt, ansigt til ansigt – igen. Hendes hjerte skal varmes og vækkes, indefra og ud.

Europas Kirketårne

Da jeg var i bøn for Europa i sidste uge, viste Herren mig i et syn kirkespir efter kirkespir. Et herligt arkitektonisk mix fra Nordeuropas ældste trækirker, små lutheranske landsbykirker til katolicismens katedraler og de små bønnealtre i vejsiden i Syden. Et levn fra Europas sande længsel efter at nå himlen med sang og bøn.

Jeg blev mindet om de norske bedehuse – tusindvis af dem, nogle mere aktive i dag end andre, og hørte Herren sige, at Han vil besøge dem igen.

Jeg mærkede Herrens hjerteskærende længsel efter at mødes med sit folk på ny. Ansigt til ansigt og ikke i en gammel liturgi. For Jesus er ved at rejse en sand bølge af bøn og lovsang op overalt i Europa nu. Mennesker som brænder efter at mødes med Ham – så intenst og hjerteligt, at de aldrig ønsker at stoppe igen!

Sidste år i september, da jeg var til Europæisk Profetisk Samling i Amsterdam med 60 profeter fra hele Europa, fik jeg et syn fra Herren om Paven, som begyndte at bøje sig længere og længere ned mod jorden i sand ydmyghed for Jesus; først på knæ og til sidst med ansigtet mod jorden.

Samtidigt så jeg, at kirkespir og kirkemure overalt i Europa begyndte at styrte sammen som sandslotte. Religiøsitetens forestillinger om Gud faldt sammen. Nogle kirker brød i brand, andre krakelerede bare. Det var et billede på Europas kriseramte kristendom – selvom Notre Dame bogstaveligt talt stod i brand 9 måneder efter.

Jesus er ikke i krise!

En brændende kærlighedsrus af bøn og tilbedelse bryder frem – uden for tornebuskens sløvende mur. I hjemmene, på arbejdspladserne, i skolerne og selv i de gamle bedehuse og kirker på ny. Det spreder sig som en steppeild igennem Europa – for Herren er hverken død eller i krise!

Han brænder for at vise os sit hjerte og sine planer for Europa, som skal vækkes til live på ny, inden Han sætter sine fødder på Oliebjerget igen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: