To kristne DVDer i Top Ti

I ”Unplanned” fortæller Abby Johnson, hvorfor hun efter et abortindgreb måtte opgive sin stilling og gå ind i kampen mod abort.

Prolife-filmen ”Unplanned” lå mandag helt i top på Amazons bestseller-liste for DVDer. Også dokumentaren ”Breakthrough” om en mor, som bad for sin døde søn og så ham blive levende igen, ligger i Top Ti.

“Unplanned” fortæller den sande beretning om klinikleder Abby Johnson fra abortgiganten Planned Parenthood, som måtte opgive sit job for at blive prolife-forkæmper. Abby Johnson startede efterfølgende NGO’en ”And Then There Were None” for at hjælpe kvinder ud af abortindustrien.

I “Unplanned” har Ashley Bratcher (“90 Minutes in Heaven”) hovedrollen som Abby Johnson. Chuck Konzelman og Cary Solomon har stået for manuskript og instruktion. De to står også bag filmene “God’s Not Dead” og “God’s Not Dead 2.”

Breakthrough handler om John Smith, som var død i 45 minutter, før hans mor råbte til Gud.

Filmen havde premiere i marts 2019. I løbet af et halvt år har billetindtægterne i USA nærmet sig de 17 millioner dollar, næsten tre gange så meget som produktionsprisen.
20th Century Fox’ ”Breakthrough” er nr. 3 på dramalisten og nr. 10 på den samlede bestsellerliste.

”Breakthrough” fortæller den sande historie om Joyce Smith og hendes søn John, som blev erklæret død efter en drukneulykke. 45 minutter senere, da Joyce råbte til Gud, kom John tilbage til livet.

Filmen havde premiere i USAs biografer i april 2019.