Fine små andagter til at danne det store billede

Den lille handy andagtsbog ’365 dage med Gud’ består af et lille andagtsstykke til hver dag i året, som alle travle teenagere bør kunne afsætte tid til.

Bogen starter med en lidt længere introduktion, nemlig ’Faderens kærlighedsbrev” (Fathers Love Letter), og dermed er fundamentet lagt: Du er et elsket barn af din himmelske far, som har beredt en frelse og et liv for dig, som er dit, hvis du tager i mod det og søger ham.

Andagtsstykkerne til teenagere starter med et bibelvers, og de korte andagtstekster er meget håndgribelige og lige til at spejle sig i.

Der er opmuntring:

”Likes fra Jesus kan ikke sammenlignes med instagram-likes, for Jesus elsker dig og vil aldrig i evighed afvise dig, når du tror på ham. Du kan komme til ham, med alt det du tænker på – din fejl, dine byrder og dine glæder, og han liker dig, fordi du er dig.” (Fra andagten 14. februar)

Der er retledning:

”Vi kan alle føle os uretfærdigt behandlet. Forskellen ligger i, hvordan vi vælger at håndtere de følelser, vi får i sådan en situation. Lader vi misundelse og bitterhed vokse i hjertet, eller beder vi Gud om hjælp til at komme af med de negative tanker og få ryddet op i følelserne? (Fra andagten 16. juni)

Der er et kald til efterfølgelse:

”Vælger vi at leve livet, sådan som Jesus ønsker, vi skal leve det, eller vælger vi at leve et uafhængigt liv med Jesus på slæb? Man kan sagtens vælge at tro på Jesus uden at følge ham”.
(Fra andagten 11. juli)

Forfatterne Jarle Waldemar og Rebecca Waldemar (far og datter) ønsker med bogen at opmuntre og udfordre læseren til at leve det liv, som Gud har for sine elskede børn. Det lykkes de rigtig godt i, og balancen mellem opmuntring, trøst, retledning og udfordring virker helt rigtig.

Jarle Waldemar er uddannet pædagog og har en bachelor i ledelse og teologi. Han har en lang række udgivelser (cd’er, dvd’er og bøger) bag sig og formidler evangeliet på mange kreative måder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Rebecca (født 2002) er optaget af sin egen og sine jævnaldrendes trosrejse. Hun er aktiv i lovsangsarbejde og elsker dans og drama.

Bogen er en oplagt gaveidé til konfirmanden og andre teenagere, men kan også anbefales som familieandagtsbog til familier med større børn og teenagere.

Jarle Waldemar og Rebecca Waldemar: 365 dage med Gud
376 sider. 199,95 kr. Prorex


Artiklen fortsætter efter annoncen: