Missionsfly lander i Kolding

Et MAF-fly kommer til Kolding Lufthavn den 30. oktober på vej til missions-arbejde i Sydsudan.

Nødhjælpsfly i Sydsudan: Når flyet kommer til Sydsudan, skal det blandt andet flyve udstyr til at forbedre saniteten i små landsbyer.

Et Cessa Grand Caravan 208B fly besøger Kolding Lufthavn den 30. oktober på vej til missionsarbejde i Sydsudan.

I Sydsudan skal flyet, der er ejet af Mission Aviation Fellowship (MAF) flyve bibler, missionærer, nødhjælp og medicin ud til fjerne egne af det uroplagede og store land.

Til det åbne arrangement i Kolding Lufthavn den 30. oktober ser man flyet på allertætteste hold og hører mere om, hvordan det skal hjælpe mennesker i et af verdens fattigste og farligste lande.

En af de piloter, som til daglig flyver ud med både nødhjælp og evangeliet, vil også fortælle om sit arbejde. Der vil desuden være udstilling af gamle danske militærfly.

Arrangementet den 30. oktober er fra 15.15 til 16.45 i Kolding Lufthavn, Lufthavnsvej 1 i Vamdrup.

Hjælp til isolerede egne

Missionsflyet, en Cessna Grand Caravan 208B, bliver en del af den kirkelige og humanitære organisation MAF’s flåde på i alt seks fly i Sydsudan.

MAF har i alt 131 fly udstationeret i 26 lande i Afrika, Asien og Sydamerika. Organisationen arbejder med, at mennesker i fjerne og isolerede egne af verden kan få adgang til blandt andet bibler, forkyndelse, lægehjælp, medicin samt nødhjælp, når fx en naturkatastrofe rammer.

Helt praktisk ved at flyve ud til mennesker.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Arrangementet i Kolding er blevet til i et samarbejde mellem MAF Danmark og Kolding Lufthavn.