Positivt dubsteb fra mesteren!

Gamle DC Talk fans, Tobymac fans, folk der kan lide Jesus, folk der ikke kender Jesus, piger, drenge, unge og gamle… I kan trygt læse med!

Første sang “Fight the elements” er en perfekt start på album (eller god start på dagen?), med masser af vinder-attitude og en masse “Hello, future, we’re gonna be ok” – som Toby synger på sang nr. 2. Det er godt ‘rørt’ sammen.

“Hallo Jesus, I’m home again” – de elektroniske, livgivende lyde næsten kvækker barnligt i baggrunden. Der bliver tydeligt leget med stilarterne, dog bliver der holdt trofast i popmusik og dubstep-rytmer.

Sangen “Everything” byder igen på en frisk komposition – hvilket giver en overraskende lyd (i modsætning til fx.: ‘vers-omkvæd-vers osv’.). Det er musik, der skal danses til… Gud ophøjes…

Toby og hans sammensvorne erklærer sejrsånd – også en god historie om, hvordan vi kommer hen til at leve et liv i “wonder”.

Albummet er stilmæssigt interessant, ikke kun pga. lyd-universet, også pga. at det er blevet til i samarbejde med en kavalkade af andre kunstnere, der hjælper med at citere Bibelen, som fx Herren er min hyrde, i “I just need U”.

De forskellige kunstnere bidrager også til det brede spænd af vokaler på albummet, måder at synge teksten på og skønheden i forskelligheder, sat sammen – som fx på “It’s you”, hvor det er korsang – bare ikke så korrekt og pænt sat op – mere passioneret og spontant.

Albummet bringer alt i alt nyt håb til lytteren, der har øre. I “A new day” erklæres der en gang for alle, at vi må udnytte det, der er blevet os givet, livet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: