Hvordan Saudi Arabiens og Qatars gaver hvidvasker islam på de amerikanske universiteter

De arabiske olielande betaler millioner i støtte til amerikanske universiteter – og det har sin virkning på universiteternes holdninger og på hvem, de inviterer.

Selv det prestigefyldte Harvard universitet har modtaget 31 mio. dollars (over 200 mio. kr.) fra Saudi Arabien.

Siden 2012 har Qatar doneret 376 millioner dollars til Carnegie Mellon University, $ 351 millioner til Georgetown, $ 340 millioner til Northwestern University. $ 275 millioner til Texas A&M, $ 41 millioner til Virginia Commonwealth University, og mindre beløb til omkring 24 andre institutioner for højere uddannelse.

I samme periode har Saudi-Arabien doneret 83 millioner dollars til MIT (Massachusetts Institute of Technology), 75 millioner dollars til George Washington University, 59 millioner dollars til George Mason University, 31 millioner dollars til Harvard, $ 30 millioner til University of Kansas og millioner mere til omkring 58 andre universiteter.

Andre store gaver til amerikanske universiteter kommer fra De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Irak, Tyrkiet, Pakistan, Syrien og Libanon.

Støtter også terror

Islam er en proselytiserende religion. Og blandt de islamiske stater er Qatar og Saudi-Arabien måske de ivrigste evangelister. Begge fremmer “wahhabism” – en puritansk og teokratisk version af islam.

Som Clarion-rapporten bemærker, ”inspirerer disse lande sunnimuslimske jihadister over hele verden.”

Qatar-regeringen er faktisk en stærk tilhænger af Hamas og andre terroristgrupper.

En form for bestikkelse

Men frem for alt er disse donationer til de amerikanske universiteter en direkte eller indirekte form for bestikkelse, for at få en positiv omtale af islam, som en fredens religion, ”som en religion der er imod terror og tvang”.

Det er en direkte usandhed, da de samme lande åbenlyst støtter terrororganisationer og har terror indprentet i deres ideologiske charters, til bekæmpelse af de vantro nationer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Samtidigt undertrykker de deres egen befolkning med islams hårdeste jernnæve.
Dette er kun toppen af isbjerget. Utallige institutioner, meningsdannere, politikere og mange flere i den vestlige verden modtager store millionbeløb fra den muslimske verden.

Jeg læste for nylig om et teater i Italien, som afstod for at modtage en stor pengegave fra Saudi Arabien. Rudy Giuliani, bogmester i New York, afviste ligeledes 10 millioner dollars fra saudierne efter terrorangrebet på World Trade Center den 9 september 2011.

Hvad betyder det?

De studerende ved nogle af disse ledende amerikanske universiteter bliver uddannet i et universitetsmiljø, der taler positivt og tolerant om islam, hvor terror ikke forbindes med islam.
Samtidig er disse universiteter negative over for Israel med meget stærke antisemitiske undertoner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Meget få Israels-venlige foredragsholdere og jøder bliver indbudt til disse universiteter som talere.

Læren fra Hitlerjugend

Disse oplysninger er fra en artikel fra ”Gladstone Institute” (en meget anerkendt engelsk institution), skrevet af Raymond Ibrahim, som igen kommenterer en rapport: Clarion-projektrapport om “Udenlandske indflydelse på U.S. Universiteter”.

I indledningen af artiklen nævner forfatteren Raymond Ibrahim, at også Hitler var klar over, at det var børn og unge, der ville forme Tysklands fremtid. Derfor dannede nazisterne ungdoms-organisationen ”Hitlerjugend” i 1933.

Seks år efter var 90% af alle tyske børn og unge medlemmer af Hitlerjugend, da det var lovpligtigt at være medlem. Ingen andre ungdomsorganisationer var tilladt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Da Tyskland gik i krig, og 2. verdenskrig startede i 1939, var disse unge mennesker indoktrinerede, klar til at give deres liv for det 3. rige.

Hitler kunne havde begyndt at infiltrere unge mennesker i England, Frankrig og USA, men det skete heldigvis ikke i større udstrækning. Det kunne havde fået katastrofal indflydelse på 2. Verdenskrigs udfald.

Et falsk billede af islam

Men de arabiske oliestater påvirker i vor tid for fuld udblæsning.
De forstår vigtigheden af at påvirke ungdommen og meningsdannerne i Vesten og gør det massivt.

Saudi Arabien har en speciel regerings-organisation, der bekæmper kritik af islam og Muhammed, ”Insulting Islam” kaldes det. Om kritikken er berettiget eller uberettiget er åbenbart ligegyldigt, al kritik skal bekæmpes, og det sker bl.a. ved brug af millioner af dollars til at støtte vestlige meningsdannere.

Det billede af islam, som donationerne søger at skabe, er et falsk billede, som fuldstændigt krakelerer i det øjeblik, islam får magten. Da vil sandheden gå op for folk, og de vil forstå, at de er blevet forført af en djævelsk løgn.

Vi er blevet advaret. Islamisk Stat, ISIS i Syrien og Irak har vist os et sandt billede af det samfund, der bliver skabt, når islamisterne har magt til det.

Pressen og Demokraterne i USA er på afveje

Den amerikanske presse (som overvejende er fortaler for det demokratiske parti) er i øjeblikket optaget af udenlandsk indflydelse og indblanding i det amerikanske valg, på grund af en samtale, USAs præsident Trump har haft med Ukraines præsident. Det er en storm i et glas vand.

Tidligere var der en høring om Ruslands præsidents indflydelse på amerikanernes valg, som blev afsluttet, da Muller-rapporten kom, for ca. et år siden. Tusindvis af TV-timer, artikler og spekulationer er blevet brugt på disse sager, som ingen indflydelse har haft på amerikanernes præsidentvalg.

Der ofres derimod meget lidt spalteplads og opmærksomhed på islams massive forsøg på at påvirke amerikanernes holdning til islam, og på de konsekvenser dette vil få for USAs fremtid i de næste 30-50 år. Man kan i sandhed sige, at den politisk-korrekte presse i USA sier myggen fra, men sluger kamelen.

Hvor mange demokratiske politikere, TV-stationer, aviser, facebook m.m. er blevet bestukket med muslimske olie-milliarder?

En åndelig kamp
Washington Post afslørede den 25. februar. 2015, at Clinton-fonden modtog millioner af dollars fra 7 forskellige lande, mens Hillary Clinton var USAs udenrigsminister og senere præsidentkandidat.

Man må spørge sig selv: Hvad er islamisternes mål? Hvad er meningen med alle de milliarder af dollars, der rundhåndet gives til Vesten?

Jeg tror i første omgang, det er et forsøg på at forhindre al kritik af islam, at få de vestlige regeringer til at gøre det ulovligt at tale dårligt om islam.

Jeg tror, det er en nøje gennemtænkt strategi og et første skridt i retning af en plan, hvor flest mulige i den vestlige verden konverterer til islam, som dernæst kan overtage magten.
Det sidste mål er, at alle mennesker skal bøje knæ for Allah.

Vi står over for en åndelig kamp. Mange stikker hoved i busken, de vil ikke se virkeligheden i øjnene. Men vi kan i tro til Gud, igennem bøn og ved frimodigt at sige sandheden, bekæmpe den islamiske ånd, der ønsker at skylle ind over Danmark og Vesten.

I Babylon på Daniels tid forlangte kong Dareios, som beskrevet i Bibelen, at man i 30 dage kun måtte bede til ham. Hvis nogen bad til nogen anden, skulle han kastes i løvekulen.

Som bekendt ville Daniel ikke bøje knæ for Kong Dareios og blev kastet i løvekulen. Men Gud sendte en engel og frelste ham fra løverne.

Kronikker og læserindlæg er udtryk for forfatternes egne holdninger og formuleringer.