Den bedste julegave er, at jeg blev helbredt

– Gud mindede mig om, at han helbreder, fortæller Poul Richard Nielsen. Han er gift med Eva (billedet) og de har ”4 dejlige børn og 5 skønne børnebørn”.

”Jeg vil gerne dele med jer, at jeg er blevet helbredt for kræft.”

Den siger den 74-årige Poul Richard Nielsen fra Spjald, som her fortæller sin historie:
”For ½ år siden viste en biopsi, at jeg havde prostatakræft. Lægen anbefalede operation, og tid og dato blev aftalt, hvilket jeg var med på. Jeg skulle opereres i Holstebro.

Vejledt under middagssøvnen

Men da jeg kom hjem, blev jeg urolig og havde slet ikke fred i det. Jeg bad Gud om Helligåndens vejledning, og mens jeg sov middagssøvn, kom det til mig: ”Har jeg ikke sagt, at jeg helbreder?” Jeg tror, det var fra Gud.

Derfor valgte jeg operationen fra. Jeg forklarede mit valg overfor lægen i telefonen, og han var forstående og sagde, det var helt i orden. I stedet fik jeg så en tid til MR scanning den 6. dec.
Jeg har haft det rigtig godt med den beslutning, jeg tog, og er så glad for, at jeg gav Gud lov at komme til….ja, Gud er god!

Scanning i december

– Jeg skulle så til MR-scanning i Aarhus den 6. december. Blodprøven viste lidt for høje tal, men jeg havde det fint.

Jeg bad Gud om Helligåndens vejledning, og mens jeg sov middagssøvn, kom det til mig: ”Har jeg ikke sagt, at jeg helbreder?”

– Nu den 9. december har jeg så fået resultatet i min e-boks. Svaret lød:
”Det ser fint ud. Der er ingen tegn på synlig kræft. Blodprøveværdien er steget lidt, men alt i alt ser det fredeligt ud. Ny blodprøve om 3 mdr.”.

Jeg tror, der er mange, som har bedt for mig undervejs.
Jeg synes, jeg har mødt en god forståelse fra sygehuspersonalets side….og det har givet mig stor velsignelse at mærke den lyst, som nogle havde til at spørge ind til det med min tro.

– Jeg har hele tiden fortalt sundhedspersonalet om min tro på, at Gud vil helbrede mig, og det har de været positive overfor.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Herren vil læge

Jeg har før læst fra Esajas Bog 57,19, da jeg havde stærke rygsmerter: ”…fred, fred for fjern og nær, siger Herren, og nu vil jeg læge ham”.
Det kildede hele vejen fra nakken til tæerne. Og jeg blev helbredt.

Har kendt Jesus i 50 år

– Måske jeg lige skulle fortælle lidt om mig selv:
Jeg er 74 år og gift med Eva. Vi har 4 dejlige børn og 5 skønne børnebørn. Vi bor i Spjald, hvor jeg har været landmand i 18 år. Siden fik jeg andet arbejde.

Ellers har jeg det rigtig godt, og jeg har oplevet mange ting med Gud gennem årene.
Først af alt har jeg fået lov at kende Jesus i over 50 år….det er berigende og en velsignelse. Vejen til Gud er altid åben.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg har hele tiden fortalt sundhedspersonalet om min tro på, at Gud vil helbrede mig, og det har de været positive overfor.

Jeg vil slutte med Johannes-evangeliet 10,9, hvor Jesus siger:
“Jeg er døren, om nogen går ind gennem mig, han skal blive frelst, og han skal gå ind og gå ud og finde føde”.

Og et vers af salmedigteren B.S. Ingemann:
Frelseren er mig en hyrde god,
hos ham skal jeg intet savne.
Lammet hviler ved hyrdens fod,
nævnes med kærlige navne.

Glædelig jul til alle!” slutter Poul Richard Nielsen.