Der er forår i Ånden!

Af Pernille Liland. Leder af Nordic Prophetic Network.

I sidste uge vågnede jeg glad af en drøm om blomstrende kirsebærtræer!

I drømmen stod jeg i mit barndomshjem og kiggede ud over byen fra stuevinduet på 2. sal i Gentofte (vinduer betyder profetisk udsyn), og synet var fyldt med et hav af hvide, blomstrende kirsebærtræer i alle retninger, så langt øjet kunne se. Jeg stod sammen med et par, som ikke kiggede ud ad vinduet, for de var optagede af deres lille, nyfødte barn og ”deres eget nære liv”, og jeg forsøgte ihærdigt at vende deres hoveder, så de kunne se det skønne og glædelige fænomen!

Fik næsten kaffen galt i halsen

Samme morgen kl. 6.30 sad min mand og jeg, som sædvanligt, og så morgennyhederne med kaffen i hånden, men fik den denne morgen næsten galt i halsen, da nyhedsoplæseren sagde, at kirsebærtræerne nu er sprunget ud på Bispebjerg kirkegård i København pga. de høje temperaturer, vi oplever lige nu! – Et syn som københavnerne normalt først nyder godt af i maj måned!

Helligånden rørte mit hjerte og sagde; ”jeg har bragt et åndeligt forår til Danmark nu”, og skriftstedet i Højsangen 2:11 dukkede op mine tanker, her oversat fra ”The Passion Translation”:
Ӂrstiden er skiftet,
trældommen fra din golde vinter er slut,
og tiden, hvor du skjulte dig, er forbi.
Regnen har gennemblødt jorden
og efterlod den lys med blomstrende blomster.
Tiden for sang og beskæring af vinstokke er kommet…”

Gør redskaberne klar!

Og jeg hører Herren sige… :

”Som natten er ovre, og en ny dag er begyndt, har jeg udført et skift i Danmark, ja i hele Norden i dag! I er ikke under vinterens trældom eller de ufrugtbare omstændigheder mere, for jeg har sat jer fri! – Hør nu turtelduens kurren og håbet, som rejser sig i et folk fuld af ny fortrøstning.

Jeg sender en bønnevækkelse til Norden, som vil afføde en indhøstning, I aldrig har været vidne til før i jeres historie! Og i dag har jeg sat Danmark på tærskepladsen, i en beskæringstid, hvor kun det, som hører forår, liv og den nye skabning til, vil bestå. Nu bringer jeg jer FULDT UD i blomstringstiden, som vil føde en moden frugt, som snart skal høstes. Så forbered jer, gør hænderne stærke og redskaberne klar til høsten. Kald på evangelisterne, så de kan træne jer, så I kan være klar… for jeg gør et værk i jer, som ikke er set i jeres historie indtil dags dato!

Lad mig derfor beskære dig i dag, så du lader de gamle, døde og ufrugtbare gerninger helt forsvinde fra dit liv. For de gamle fæstningsværker falder i Danmark, så Kongernes Konge kan drage ind! Danmark; din gamle og misforståede identitet som en synder og en falden kriger blæser jeg væk med Min Ånd, som avnerne skilles fra kernen i vinden!”


Artiklen fortsætter efter annoncen: