KSA-Aarhus får projektleder

Camilla Joseph.

Det nyetablerede samarbejde Kirkernes Sociale Arbejde i Aarhus (KSA-Aarhus) har pr. 1. januar ansat Camilla Joseph som projektleder.

– Vi er glade for at kunne ansætte Camilla. Vi har ledt efter en projektleder, som vil passe til vores nystartede samarbejde, og som skal arbejde med de mange muligheder og udfordringer, vi ser i Aarhus, fortæller formand Filip Osmundsen.

Camilla Joseph er uddannet psykolog og har erfaring med diakonalt og socialt arbejde.

Kirkeligt samarbejde vokser

Sidste år gik ni kirker og kirkelige organisationer i Aarhus sammen for at etablere et nyt diakonalt samarbejde. Samarbejdet har i løbet af året fået fire nye medlemmer, hvilket glæder Filip Osmundsen, som samtidig understreger, at de gerne ser endnu flere partnere.

KSA-Aarhus arbejder for tiden på at kunne tilbyde gratis psykologsamtaler til udsatte borgere og har også planer om at kunne tilbyde familienetværk, praktisk hjælp og støtte til hjemløse.

KSA-Aarhus består af Frelsens Hær, Christianskirken, Citykirken, Saralystkirken, SaralystFonden, Aarhus Valgmenighed, Aarhus Vineyard, Gadecaféen, Internationalt Kristent Center, Haven Aarhus, Sømandsmissionen, Aarhus Bykirke og Luthersk Mission i Aarhus. KSA-Aarhus er etableret med økonomisk støtte fra BorgFonden.