Lovsang fra dagligstuen

Arvid Asmussen.

Musikeren Arvid Asmussen sendte lovsang live fra sin dagligstue på Facebook sidste søndag.

Da Arvid Asmussen i 2013 udgav albummet ”Nye salmer fra Dagligstuen” var ideen at tage lovsang ned fra scenen og hjem i dagligstuen. I lyset af Corona-situationen har den idé fået nyt liv.

I denne tid hvor det ikke er muligt at holde gudstjenester og koncerter, gør Arvid Asmussen flittigt brug af live-funktionen på Facebook. Den seneste uge har han bade holdt mini-koncert og lovsangssession online.

Digital koncert

Arvis Asmussen skulle have givet koncert i både Aalborg, Odense og Esbjerg, men det er ligesom så mange andre arrangementer aflyst. I stedet for inviterede han sidste fredag til live koncert på Facebook, hvor videoen har flere end 7.000 visninger.

Arvid Asmussen er musiker, lovsangsleder og sangskriver. Han er ansat som lovsangspræst i Oasekirken i Silkeborg. Han leder og inspirerer lovsang over hele landet med bl.a. koncerter, albumudgivelser og kurser. Arvid Asmussen er cand.mag. i musikvidenskab og religion, gift med Elise og har tre børn.