130.000 frelst i karantæne-event

En virtuel kampagne sendt Langfredag blev fulgt af 100 millioner.

En glad Nick Hall fortalte i CBN News om den store vækkelse.

Mere end 130.000 personer verden over valgte at tage imod Kristus under en virtuel kampagne med kendte kristne ledere og musikere arrangeret af bevægelsen Pulse i påsken.

Efter den virtuelle vækkelseskampagne har folk i titusindvis meldt tilbage til Pulse gennem telefoner, mails og sms’er. Pulse’s grundlægger, Nick Hall, skrev lørdag på Twitter, at ialt 132.000 tog imod Jesus under udsendelsen, som blev set af over 100 millioner.

Karantæne-vækkelsen

”Vi får bogstaveligt talt smartphone-fotos fra hele verden – fra Nigeria til Indien og Kina – af familier, som samles i dagligstuen omkring 8 tommers billedrørstv’er, laptops eller HD-skærme for at se vore udsendelser.

Dørene til vore kirkebygninger er måske lukkede, men kirken er ikke lukket. Vi oplever nu ’Den store karantæne-vækkelse’, og jeg tror, at Gud kun lige er begyndt,”siger Nick Hall.

Programmet

Under den streamede langfredagsudsendelse var der taler ved Nick Hall, apologeten Ravi Zachairas, forfatterpræsten Max Lucado, tidligere NFL-træner Tony Dungy samt pastorerne Francis Chan og Samuel Rodriguez. Der var også musik og lovsang ved Lauren Daigle, Michael W. Smith samt ægteparret Cody Carnes og Kari Jobe.

Udsendelsen blev oversat til 40 forskellige sprog og set i næsten 100 lande inklusive Kina, Japan, Nepal, Thailand, Indien, Kenya, Nigeira, Rusland og Ukraine. I flere af de lukkede lande var der oversættere, som satte livet på spil for at bringe evangeliet til deres eget folk.

Onsdag før påske deltog flere hundredtusinde kirkeledere i et onlinemøde.

– Mange venner havde ringet til mig og grædt, fordi de var overvældede over deres situation derhjemme, på arbejdet eller i kirken. Og jeg råbte bare til Gud: Kunne vi ikke samle mænd og kvinder for at bringe håb og perspektiv til folk i deres nød? fortæller Nick Hall om baggrunden for arrangementerne.


Artiklen fortsætter efter annoncen: