Bedehus må holde seminar på nettet

Henning Schikora (til højre) sammen med unge forbedere i Lissabon.

På grund af Corona-reglerne holdt Bedehus Danmark lørdag den 16. maj et Webinar om ”Profetisk bøn” på nettet.

Da Bedehus Danmark i januar holdt sin årlige bønne-samling i Kolding, viste der sig stor interesse for at høre mere om ”Profetisk Bøn” med Henning Schikora.

Der blev derfor arrangeret en konference den 21. marts, men nedlukningen af Danmark forhindrede, at den kunne gennemføres.

Men efter en tænkepause blev der i stedet arrangeret et webinar den 13. maj med plads til 100 følgere på Zoom.

Henning Schikora er en profetisk bønneleder i Europa og leder Youth With a Mission’s bibelskole i Cévennes i det sydlige Frankrig.

Skolen omfatter en profetskole med træning i profetisk bøn efter et koncept, som kaldes WIP (Worship, Intercession and Prophetic).

Henning Schikora stod gennem en årrække i spidsen for ”Operation Capitals of Europe”. Det er bønne-events i samtlige af Europas hovedstæder med bøn for især regeringer, parlamenter og særlige samfundsområder.

De var således på outreach til København i 2017 og mødtes her med politikere på Københavns Rådhus og Christiansborg foruden at gå bønnevandringer i Københavns fire broområder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Henning Schikora har selv gået bønnevandring med et kors 20.000 km fra Norge gennem Danmark og Europa. Hans undervisning er fuld af eksempler fra hans egen rige erfaring, og han udruster forbedere til at bede profetisk og med Guds autoritet.

Henning Schikora er fransk gift, taler norsk, forstår dansk, men underviser på engelsk – og bliver ikke tolket denne gang.

– I en tid med megen uro, vold, krige, virusudbrud og politisk kaos, som alt sammen kan skabe frygt og få os til at fokusere på det negative, bør det profetiske ord minde os om Guds tanker og planer, så vi fokuserer på at samarbejde med Ham, både i forbøn og i handling, siger Rakul Kristiansen fra Bedehus Danmark.


Artiklen fortsætter efter annoncen: