Befrielse fra ondskaben

Af Henri Nissen. Ansvarshavende redaktør

På tirsdag den 5. maj fejrer vi 75-årsdagen for befrielsen i 1945. Efter 5 års besættelse blev Danmark fri for tyskerne og – hvad der var langt vigtigere – nazismen blev nedkæmpet i hele verden.

Danmarks officielle regering gjorde næsten ikke modstand, da vi blev indvaderet af nazi-Tyskland den 9. april 1940.

Men i løbet af krigen opstod en modstandsbevægelse med folk lige fra kommunisterne til de konservative. Mange kristne var også med, fordi de indså, at nazismen var en ond og antikristelig ideologi.

Læs artiklen side 12 om Jacob Kronikas afsløring af Hitlers og nazisternes dæmoniske rødder.

Desværre rører nazismen og antisemitismen (jødehadet) stadig på sig – også i Danmark. Ikke mindst fordi mange muslimske indvandrere ikke har gjort op med det jødehad, som de er vokset op med i deres hjemlande.

I Mellemøsten giver mange udtryk for et jødehad, der er så groft og urimeligt, at det ikke adskiller sig fra nazisternes.

Danmark og EU bør være aktivt med i, at disse ulogiske og skadelige holdninger nedbrydes.
Men der er en form for antisemitisme, som næsten er værre end det grove og primitive jødehad.

Det er den politiske-korrekthed, som sniger sig ind overalt. Den begyndte med, at vi også burde tænke på de stakkels palæstinensere, som var kommet i klemme. Dernæst bliver det til, at du også skal tage afstand fra og boykotte israelske varer, sportsudøvere – og mennesker.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Venstrefløjen har i stigende grad vendt sig imod Israel, selv om det moderne Israel er det eneste velfungerende demokrati i Mellemøsten. Derimod er diktatur, terror og generel undertrykkelse af menneskerettigheder og ytringsfrihed udbredt i dets nabolande. Og desværre ikke mindst i den palæstinensiske lejr…

Senest har vi nu set, at denne snigende politiske-ukorrekthed har bredt sig til Bibelselskabet, som på grund af politisk påvirkning har fjernet ordet Israel fra den nye 2020-oversættelse af Ny Testamente.

Her må vi sige STOP! Dels fordi vi ikke vile finde os i, at Bibelselskabet fusker med Bibelen. Dels fordi det vil ramme jøderne og deres hjemland Israel.


Artiklen fortsætter efter annoncen: