Nyt børnemateriale er som skrevet til denne tid

Mappen ”Jesus kan alt” passer perfekt til corona-tiden, mener Børn og Tro.

Mandag udgav Børn & Tro en række mapper i serien ”Hoved – Hjerte – Hænder”. Serien indeholder også en mappe, der vil være særlig anvendelig i en tid med social distance.

Det mener landsleder Dorthe Lykke Jensen. Hun fortæller om situationen lige nu:
”Da det begyndte at blive klart for os, at mange lejre mm ville blive aflyst, kiggede vi ekstra grundigt på vores nye materialer, der var i gang med at blive trykt.

Vi var næsten ved at tabe både næse og mund, da vi opdagede, at serien ”Jesus kan alt” var som skrevet til en svær tid og med de ekstra krav om social distance, som vi står i lige nu. Den er vel at mærke udviklet længe inden, at nogen havde tænkt på coronakrisen.”

– Vi var ved at tabe både næse og mund, da vi så, hvor godt serien passer, nu hvor mange lejre er aflyst, fortæller landsleder Dorthe Lykke Jensen fra Børn og Tro.

Jesus kan alt

Mappen ”Jesus kan alt” indeholder seks programmer med bibelhistorier, huskevers, lege og aktiviteter. Selve undervisningen fokuserer meget på, hvordan Jesus kan hjælpe midt i livets gode og svære stunder – og at han ofte gør det på en anden måde, end vi selv havde tænkt os.
Men mappen giver også mange forslag til lege og aktiviteter, som kan udføres på afstand.

Vi kan altså stadig grine og have det sjovt, mens vi hører vigtige sandheder fra Guds ord.

Dorthe fortæller om mappen i en lille video på: https://www.youtube.com/watch?v=rMz3y9nJKGw

Hoved-Hjerte-Hænder

Mappen kan købes i Børn & Tros webshop sammen med de øvrige syv nye mapper i serien ”Hoved – hjerte – Hænder”.

Mens børnelejrene er aflyst, kan den nye serie med bibelhistorier, huskevers og lege udfylde et stort behov, mener landslederen.

Selve konceptet ”Hoved – Hjerte – Hænder” handler om at lave undervisningsmaterialer, som gør det nemt for de travle børnemedarbejdere at forberede sig og gennemføre børnemøder. Ideen er også, at børnene skal have undervisning i Guds ord til både deres hoved, hjerter og hænder.


Artiklen fortsætter efter annoncen: