5 nye børnebøger med farverige bibelhistorier

Forlaget ’Eksistensen’ udgav fem nye børnebøger den 4. juni. Bøgerne er en del af en bogserie, som indgår i projektet Børn i kirken.

Bøgerne er farverige bibelfortællinger fortalt i børnehøjde fra en anderledes og kreativ vinkel.
De fem nye bøger i serien er Så kroppen synger (1-3 år) Ester og det lille lam (3-6 år), Sara, Samson og stigen (3-6 år), Dina og duften (6-9 år) og Julie, Jakob ogg bjerget (6-9 år).
Projektet Børn i kirken er et teologisk og pædagogisk arbejdsredskab for præster, som Københavns Stift og Frederiksberg Provsti står bag. Formålet er at styrke relationen mellem folkekirken og børnefamilierne.
De fire af bøgerne, som er skrevet til børnehavebørn og børn i indskolingen, er forfattet af sognepræst Jonas Lucas Christy. Papbogen til de mindste er skrevet af Anne-Katrine Odgaard.
Illustrationerne i alle bøgerne er tegnet af Josephine Kyhn, som også står bag illustrationerne i seriens fem andre bøger, som blev udgivet sidste år.

Udover bogserien består projektet Børn i kirken også af en hjemmeside af samme navn, hvor præster og kirke- og kulturmedarbejdere kan finde inspiration og konkrete forslag til aktiviteter for børn i kirkerne.
Bøgerne, som udkom sidste år, er En lille bog om store ting (1-3 år), Petra og feberen (3-6 år), Laban, Lea og lagenet (3-6 år), Hanna, Herodes og himmelkongen (6-9 år) og Adam, Anna og hullet i taget (6-9 år).
Alle bøgerne i serien kan findes på forlagets hjemmeside www.eksistensen.dk.