Gud greb ind der, hvor George Floyd blev dræbt

Forsoning, dåb og mirakler i Minneapolis:

– George Floyd kunne ikke trække vejret. Det kunne Jesus heller ikke, da han døde for os, fastslog pigen til højre i billedet, da hun talte på gaden, hvor George Floyd blev dræbt. Fotos: Brandon Marlow, Twitter

Den brutale anholdelse, som dræbte George Floyd, har ført til voldsomme uroligheder verden over. Men på selve den gade, hvor Floyd blev dræbt, har kristne vist hinanden kærlighed på tværs af raceskel. Og Gud greb ind.

”Der er ingen raceskel i Kristus,” skrev CBNNews.com i en artikel fra 6. juni.

Flere valgte at blive døbt på det sted, hvor George Floyd blev dræbt. Foto: Joel Bomberger

Guds frelse

CBNNews skriver, at der i Minneapolis’ gader, hvor George Floyd blev dræbt ved anholdelsen den 25. maj, er sket mirakler i stribevis. Tusinder af mennesker af alle hudfarver har været samlet for at forkynde evangeliet om Guds kærlighed. Og Gud har berørt mennesker i snesevis.

– Et team af kristne fra Circuit Riders forkyndte evangeliet for tusinder og ledte hundreder af dem til tro på Jesus, fortæller Joel Bomberger, som selv er forkynder i netværket Circuit Riders.

Joel Bomberger har blandt andet delt et billede af en dåb, som fandt sted midt på gaden, mens de omkringstående jublede.

Helbredelser

Der var både forkyndelse, lovsang, forbøn og dåb på gaderne i Minneapolis, skriver Brandon Marlow, som også delte dette foto på Twitter.

Prædikanter fortæller også om en døv, som blev helbredt ved forbøn, og beskriver, hvordan hundreder af mennesker bad sammen og tilbad Gud.

Mange opmuntrede hinanden på gaden, og troende vidnede om Jesus Kristus.
En af videoerne fra stedet viser en prædikant, som leder den store forsamling i frelsesbøn med ordene: ”Jeg tror, at du stod op og overvandt døden. Jeg giver dig mit liv. Helligånd… led mig, vis mig alt, hvad det indebærer at følge dig. I Jesu navn. Amen.”

Også en anden deltager, Brandon Marlow, har delt billeder på Twitter, hvor mennesker beder sammen og omfavner hinanden uden skelen til raceforskelle.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Selv om folk stadig sørger over den uretfærdighed, som overgik George Floyd, går evangeliet frem, så mange finder trøst og frelse hos deres himmelske Far, konkluderer CBNNews.