Aalborg Citykirke uddeler skoletasker

Citykirken hjælper hvert år trængte familier både ved skolestart og ved juletid.

Aalborg Citykirke har i flere år uddelt fine, nye skoletasker før skolestart til økonomisk trængte familier.

Igen i år uddeler Aalborg Citykirke gratis skoletasker til børn, som skal starte i 0. klasse i august. Det sker søndag den 9. august i Aalborg Citykirke, Riihimækivej 6, 9200 Aalborg.

Citykirken har i år modtaget 58 ansøgninger og godkendt 47 af dem. De flotte LEGO-tasker bliver uddelt til økonomisk trængte familier, hvis barn skal starte i 0. klasse på en skole i Region Nordjylland.

Kontakt via kommunen

– Mange af ansøgningerne kommer formentlig, fordi vi har fået lov til, igennem skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, at sende et brev ud til alle skolestartere i kommunen med information om muligheden for at søge taske, såfremt man har behovet.

Vi uddeler dog i hele Nordjylland, såfremt modtager selv kan hente tasken, fortæller Camilla D. Nordstrøm fra kirkens Care-team.

Ingen fest i år

– Pga. COVID-19 kan vi desværre ikke som sidste år afholde en uddelingsfest. Så vi glæder os allerede til næste år, hvor vi forhåbentlig igen kan få lov til, i forbindelse med uddelingen, at invitere ind til et arrangement, hvor vi forvandler kirkesalen til et legeland, tilføjer Camilla D. Nordstrøm.

Kirken har i flere år tilbudt gratis skoletasker til værdigt trængende familier ved skoleårets start, ligesom man senere på året tilbyder julehjælp i form af julekurve.