KFS får – endelig – ny bestyrelse

Efter to aflysninger lykkedes det endeligt Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) at holde årsmøde.

Fra venstre med sikker coronaafstand: Lukas Kaarby, Søren Edelmann Hammer, Benjamin Birk Christophersen, Hannah Nørlund Larsen, Kristoffer Trelborg Roager, Ellen Højlund Wibe, Per Ladekjær, Ellen Esmarch Pedersen, Eskil Lyngsøe Poulsen, Vicky Kastbjerg, Anine Madvig Struer, Niels Christian Askholm og Sarah Morthorst. Manglende medlemmer på fotoet: Erik Nedergaard Hansen, Katrine Dahl Madsen, Frederik Hauge og Rasmus Nymann Eriksen. Foto: KFS

Det var en meget ivrig bestyrelse, som KFS, Kristeligt Forbund for Studerende, fik valgt på deres årsmøde.

Det afslørede de, da de i løbet af ganske få dage konstituerede sig. Men de havde også ventet længe på at komme i arbejdstøjet.

Årsmødet, hvor bestyrelsen bliver valgt, var nemlig blevet udskudt to gange på grund af coronabegrænsninger. Den 13. august blev det dog endelig afholdt i Fredericia.

Ekstra penge til arbejdet

Udover at vælge en ny bestyrelse skulle generalforsamlingen også beslutte, hvordan foreninger skulle håndtere, at uforventede gaver de seneste år betyder, at KFS i flere omgange er kommet ud med et økonomisk overskud.

Formand for økonomiudvalget, Erik Nedergaard Hansen, slog fast, at selvom det er godt med en sund økonomi, er det selvfølgelig ikke meningen, at KFS skal være en overskudsforretning. Med medlemmernes opbakning blev det derfor også vedtaget, at nogle af pengene skal blive til yderligere investeringer i KFS-arbejdet.

Efter valget og konstitueringen ser den store bestyrelse ud som følger:

Per Ladekjær, formand, Ellen Esmarch Pedersen, næstformand, Erik Nedergaard Hansen, Ellen Højlund Wibe, Søren Edelmann Hammer, Niels Christian Askholm, Katrine Dahl Madsen, Hannah Nørlund Larsen, Vicky Kastbjerg, Lukas Kaarby, Eskil Lyngsøe Poulsen, Kristoffer Trelborg Roager, Frederik Hauge, Sarah Morthorst, Benjamin Birk Christophersen samt suppleanterne Anine Madvig Struer og Rasmus Nymann Eriksen.