Mission Afrika vil gennemføre årsmødefest i september

Mission Afrikas generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge

Mission Afrika holder både årsmødefest og repræsentantskabsmøde lørdag 12. september 2020 på Diakonhøjskolen, Lyseng Allé 15 i Højbjerg. Temaet er ”Når troen smitter”.

Festen er for alle. Her kommer både de mange medlemmer og venner af Mission Afrika-familien, venskabsorganisationer, netværk og andre nysgerrige, som gerne vil tage del i samtalen om Mission Afrikas aktiviteter om global og national mission.

Om formiddagen er der repræsentantskabsmøde, hvor bestyrelsen fremlægger sin arbejdsberetning og regnskabet for 2019. Der er også bestyrelsesvalg.

Der vil være afstemning om nogle justeringer af vedtægterne. Alle medlemmer af Mission Afrika har stemmeret, hvis de møder op eller giver skriftlig fuldmagt til et stemmeberettiget medlem.

Man kan læse mere i Mission Afrikas love §12 stk. 1 og 4, samt §21 og 22 på https://missionafrika.dk/etik-og-love-for-mission-afrika. Stemmesedler udleveres på dagen.

Om eftermiddagen vil biskoppen over Århus Stift, Henrik Wigh-Poulsen, fortælle og indgå i dialog om temaet: “Hvordan får den danske folkekirke udsyn til den globale kirke? Vekselvirkning mellem at give og modtage.” Også Henrik Sonne Pedersen, der er ny generalsekretær for Dansk Missions Råd, vil medvirke for at fortælle om “Mission i en efter-coronatid”.

Kid Mkandawire fra Malawi vil bidrage til festen med trommer, musik, sang og bevægelse, og tidligere volontører vil fortælle om, hvordan de er blevet forandret af volontøropholdet.

Der vil være børneprogram hele dagen. Årsfesten er gratis, men der er tilmeldingsfrist den 5. september af hensyn til køkkenet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Årsfesten vil også blive streamet, oplyser Mission Afrikas generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge.