Ateist fandt Jesus via TikTok

Kristne videoer på nettet kan nå folk i det 21. århundrede.

En 32-årig kvinde fortæller, at kristne videoer på Tiktok har fået hende til at bede til Gud for første gang, siden hun blev erklæret ateist.

En video, hvor den tidligere ateist Felicia med brugernavnet “inkydoeshair,” bad om hjælp til at blive kristen, gik viralt på nettet, skriver Faithwire.
På videoen siger Felicia:

”Hvis du har været på min side før, vil du vide, at jeg har lagt ting ud om at være ateist, og jeg fjernede det, fordi jeg er meget forvirret. Jeg kan ikke se andet end videoer om Gud og Jesus, og jeg bad faktisk den anden aften.

Jeg ved ikke hvorfor. Jeg har nok brug for hjælp. Jeg ved ikke, hvor jeg skal begynde. Jeg forstår det ikke, når I siger, at han elsker mig så højt, for jeg har fornægtet ham så mange gange.”

Felicia tilføjer, at hun voksede op i et kristent hjem, men for flere år siden blev ateist. Andre TikTok-brugere har nu bedt hende slette flere gamle videoer, hvor hun bander og beder universet om hjælp. Det afviser den nyomvendte dog med den begrundelse, at hendes historie kan vise andre, at der er håb for fortabte.

”Felicias beretning viser os, at teknologien kan bruges til noget godt. Gud har kaldet os her i det 21. århundrede – vi skal ikke gå tilbage til 1950’erne, eller blive amish-folk. Spørgsmålet er bare, hvordan vi administrerer disse sociale platforme,” fastslår Daniel Darling fra National Religious Broadcasters Association.