Ungdomsleder kåret som ’Årets Ildsjæl’ i Danmission

25-årige Ida Marie Folmersen har fået prisen som Årets Ildsjæl for sit store arbejde i Danmission.

På Danmissions repræsentantskabsmøde i Nyborg forrige weekend blev prisen som Årets Ildsjæl 2020 givet til 25-årige Ida Marie Folmersen fra Gellerup.

Prisen blev overrakt af Danmissions bestyrelsesformand, Morten Skrubbeltrang, der i sin tale til prismodtageren fremhævede, at Ida repræsenterer Danmissions folkelige engagement på fornemste vis, og at hun med sin energi og gå-på-mod er en fremragende vejviser for andre unge, der med tiden skal engageres i Danmission.

Ida Marie Folmersen har selv trådt sine barnesko i Danmission, da hun startede i børnehave på Nkwenda Bible School i Karagwe i Tanzania, hvor forældrene var missionærer for Danmission.

Som ung har hun været meget aktiv deltager i Danmissions Unge, på dialoglejr i Libanon, til forskellige dialogaktiviteter, coronafrivillig i Århus, medlem af repræsentantskabet for Århus Stift og som en ukuelig lejrleder på den årlige Teenlejr på Blåvandgård. Trods coronarestriktioner har hun også i år samlet en gruppe ledere og holdt sommerlejr for næsten 40 unge – for tredje år i træk.

Ida Marie Folmersen beskriver sit engagement i Danmission på denne måde:

”Jeg brænder for at lave et trygt fællesskab for børn og unge fra hele landet. Det er et fællesskab, hvor man er en del af den globale verden og tager ansvar for de store globale spørgsmål i sin egen hverdag. Jeg vil gerne være med til at skabe et rum, hvor man tør gå i dialog med hinanden og tale om de vigtige ting”.