Forbedere vil ikke nøjes med selv at mødes – de vil indtage Djursland

Ny form for inspirationsdag, hvor forbederne kommer ”ud i felten”.

Lørdag d. 31 oktober holder Bedehus Danmark en ”Bøn for byerne” – inspirationsdag på Djursland. Man samles i Assentoft Frikirke.

– Denne gang bliver det dog lidt anderledes end tidligere inspirationsdage. I stedet for en hel dag med lovsang, undervisning og bøn, vil vi denne gang have en samling om formiddagen, hvorefter vi sender bønne-teams ud til en række forskellige byer på Djursland, fortæller Bent Christiansen fra Bedehus Danmark.

– Sidst på eftermiddagen samles vi igen i Assentoft Frikirke, hvor de forskellige teams vil dele, hvad de oplevede, og hvad Helligånden talte til dem.

Herefter afslutter vi dagen med lovsang, bøn og proklamationer over Djursland – ud fra de ting, som Gud har talt til os i løbet af dagen.

Undervisning og praksis

Programmet begynder med kaffe og rundstykker kl. 9-10.

Efter indledning og lovsang underviser Kresten Holmsgaard (forfatter til bogen ”Elsk”).
Derefter er der fælles bøn for gennembrud for Guds rige på Djursland. Og så sammensættes bønne-teams til byerne og drager ud.

De forskellige teams finder selv et sted at spise frokost i løbet af turen. Bøn, lovsang, lytten til Helligånden, evt. profetiske handlinger udføres i byen.

Kl. 16 samles alle teams igen i Assentoft Frikirke. Og dagen afsluttes med vidnesbyrd, profetiske ord og lovsang


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kirker står svagt

Djursland består af to kommuner, Norddjurs og Syddjurs, med tilsammen ca. 80.000 indbyggere. Også Randers og Aarhus kommuner strækker sig ind på Djursland, og regner man disse områder med, er der et samlet indbyggertal på over 100.000 mennesker.

Djursland er et område, hvor kirken generelt er i modvind og kun har meget lidt fremgang.
I de to kommuner findes der fx kun en lille, skrøbelig frikirke i Grenå, hvor præsten har valgt at holde til årsskiftet.

Derudover er der en mindre frikirke i Assentoft, 8 km fra Randers, som ligger ved ”indgangen” til Djursland. Hertil kommer de forskellige sognekirker, hvor der også er begrænset med åndeligt liv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi tror på, at Gud vil give os nøgler på denne dag til at bede om gennembrud og vækst på Djursland. At kirken må blomstre igen, og at udviklingen må blive vendt, siger Bent Christiansen.

Man skal tilmelde sig for at være med. Det kan man gøre senest mandag d. 26 oktober til:
bedehus.dk.info@gmail.com.