Erhvervspartnere kan støtte forfulgte via Open Doors

Open Doors tilbyder nu partnerskaber til virksomheder, skoler og organisationer, der ønsker at støtte verdens forfulgte kristne. Her er det kristne i Bangladesh, som har modtaget nødhjælp.

Open Doors har udviklet et nyt koncept for virksomheder, skoler og organisationer, som betyder, at man kan støtte forfulgte kristne, samtidig med at man gør en god forretning.

Som erhvervspartner i Open Doors kan man støtte forfulgte kristne, samtidig med at man gør en god forretning. Den fidus var Olafur B. Birgisson, administrerende direktør i it-virksomheden SystemGruppen, hurtig til at gennemskue, da han hørte om Open Doors’ nye koncept.

”Jeg får adgang til et sponsornetværk, som i sidste ende kan vise sig at kaste noget af sig rent forretningsmæssigt. Samtidig får vi via Open Doors mulighed for at gøre noget for vores næste: de forfulgte kristne,” forklarer han om win-win-situationen, inden han zoomer ind på den idealistiske del af partnerskabet:

”Gennem Open Doors kan vi få lov til at blive en del af noget større. Arbejdet for de forfulgte kristne er ikke bare en projektbeskrivelse på et stykke papir – det er et personligt møde med den forfulgte kirke og historierne om, hvad det vil sige at være kristen ude i verden.

Det giver os virkelig perspektiv på de friheder, vi nyder godt af her i Danmark, og fylder os med taknemmelighed,” erklærer han.

– Vi kan skræddersy et partnerskab, så det passer til de enkeltes ønsker og behov, siger Open Doors business developer Jens-Henrik Kirk.

Se de forfulgte i øjnene

Jens-Henrik Kirk er Open Doors’ nye business developer. Det er hans opgave at samle Danmarks virksomheder, organisationer og skoler til støtte for verdens forfulgte kristne.

”Der er masser af virksomheder og skoler, der ser vores sag som enorm vigtig. De vil gerne støtte de forfulgte kristne og ønsker at se dem rejse sig igen og vokse,” forklarer han.

”Derfor tilbyder vi disse partnerskaber – det handler ikke kun om kroner og ører, men om millioner af menneskers liv og hverdag.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:I et partnerskab med Open Doors er der også mulighed for at se de mennesker i øjnene, som man støtter gennem arrangementer her i Danmark eller gennem virksomhedsrejser ud til den forfulgte kirke.

Med Open Doors’ nye koncept kan man nu støtte forfulgte kristne, fx. i Bangladesh, og samtidig som virksomhed drage nytte af nye partnerskaber.

Dette passer som fod i hose i Efterskolen Alternas dna, som handler om at rejse, mærke verden og udfordre unge mennesker til at få en dybere relation til Gud. Derfor er de også blevet erhvervspartnere med Open Doors.

”Vi glæder os til at forbinde Alterna og den forfulgte kirke og tage unge mennesker med på en åndelig såvel som fysisk rejse ud til verdens kristne,” siger forstander Martin Lysgaard.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Skræddersyet partnerskab

Jens-Henrik Kirk pointerer, at et partnerskab med Open Doors er åbent for alle slags virksomheder, skoler og organisationer.

”Vi er meget fleksible og kan skræddersy et partnerskab, så det passer til de enkeltes ønsker og behov,” garanterer han.

Open Doors Danmark (Åbne Døre) har siden organisationens begyndelse i 1955 hjulpet forfulgte kristne med blandt andet nødhjælp, undervisning, mikrolån og bibler.