Underviser om, hvordan kristne kan ’administrere gudsriget’ i samfundet

Mirjam Rasmussen fra Apostolsk Profetisk Tjeneste har inviteret Abraham John til Danmark.

Apostolsk Profetisk Tjeneste og New Next Level inviterer i fællesskab til en konference den 6.-7. november med Abraham John med temaet ”Hvad er Guds rige – Guds tanker med Kirken”.

Konferencen er kommet i stand, fordi Mirjam Rasmussen fra Randers mødte Abraham John for 1½ år siden på European Apostolic Summit i Østrig, inviteret af Päivi Heikkilä fra Finland.

Mirjam Rasmussen står sammen med Rakul Kristiansen for Apostolsk Profetisk Tjeneste, som har arrangeret flere profetiske konferencer. Selv om det foregår på den apostolske højskole i Kolding, er det en uafhængig tjeneste.

Ny forståelse af kirken

– Ved samlingen i Østrig traf jeg Abraham John fra USA – et meget spændende møde, med en yderst spændende person. Han forærede mig en af sine bøger, ”The Power and Authority of the Church”. Det er et højaktuelt emne, og efter at have læst bogen oplevede jeg virkelig, at denne mand har et budskab til kirken i dag. Efterfølgende har jeg læst flere af hans bøger, bl.a.

”Rediscovering the Lost Kingdom”- Kingdom secrets to Restoring Nations back to God, og ”The Ekklesia” – Purpose, Power and Function, som begge er klargørende i deres budskab til kirken i dag, fortæller Mirjam.

Hun har også brugt corona-tiden på at følge Abraham Johns bibelskole-undervisning i 3 moduler over Zoom.

– Jeg bliver mere og mere overbevist om, at han har et budskab, også til Danmark, siger Mirjam, der sammen med de andre arrangører også har fulgt hans Facebook gruppe: The Kingdom Network.

Abraham John har undervist om sin særlige forståelse af Guds rige i mere end 50 lande.

Om kirkens betydning i samfundet

Abraham John er en international kendt forfatter og konferencetaler, der har undervist i mere end 50 lande og skrevet mere end 25 bøger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hans seneste bog “The Ekklesia” omhandler kirkens betydning i samfundet. Og han ønske at undervise og udruste de kristne til at ”administrere Guds rige på jord”.

– Abraham John er en apostel, med kald til at undervise menigheden i dens fulde autoritet, for at bringe ting tilbage til Guds oprindelige orden og design.

Helligånden har givet ham salvelse og nøgler til at åbne op for en forståelse af vores formål. Han vil hjælpe mennesker til at identificere deres individuelle kald og gaver og forløse dem til deres bestemmelse og fulde potentiale, forklarer Mirjam.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han har grundlagt og er leder af Maximum Impact Ministries og The Kingdom Network.
Han bor i Denver, Colorado, USA med sin familie.

Tilmelding til konferencen den 6.-7. november skal senest ske den 31. oktober 2020 til: kingdom.training.info@gmail.com