Julegospel-musical streames til alle skoler via YouTube

Musicalen ”Kongesøn” fra Gospel Musical Akademi i Aabenraa streames i år gratis til alle danske skoler den 10. december.

Planerne om at lade 8.000 skoleelever se musicalen KONGESØN i Esbjerg, Kolding og Aabenraa den 10. og 11. december, er opgivet på grund af corona-restriktioner. I stedet vil Gospel Musical Akademi streame musicalen til alle landets skoler.

For at lade korforeningens julekoncert komme flere skoler til gode har Akademiet investeret i streamingudstyr og fire kameraer.

”Kongesøn” vil blive streamet gratis til alle landets skoler den 10. december hhv. klokken 9.00 og 11.00. Det kan potentielt blive Danmarks største streamede julekoncerter via YouTube, oplyser korleder Torben S. Callesen.

Den primære målgruppe for ”Kongesøn” er elever fra 0.-6. klasse. Foto fra forestillingen i 2019.

Invitationen sendes nu til alle danske skoler, så de kan tilmelde sig streamingen og forberede sig på koncerten via Gospel Musical Akademiets undervisningsmateriale på hjemmesiden gospelfamily.dk.

Gospel Musical Akademiet er en del af Den Folkeoplysende Forening Aabenraa GospelFamily.

GMA har to kor, GospelRoots og GospelTeens. Begge kor har omkring 40 dygtige og erfarne korsangere, og de opførte også musicalen ”Kongesøn” i 2019.