Tanker om debatten i Danmark

Ole Jensen
Pensioneret landmand
Klintrup Hedevej 20
8472 Sporup

I den senere tid har der været noget, der har frustreret mig en del, fx omskærelsesdebatten. Det er jo minoriteter, man taler om i Danmark – ved man ikke, at i USA bliver over halvdelen af drengebørnene omskåret? Hvorfor tager man ikke derover, for dér var da noget at råbe op om. Jeg er glad for, at det ikke er blevet forbudt i Danmark.

Men hvad med de mange millioner kvindelige omskæringer, der foregår rundt omkring i verden?

Omskærelsen af pigebørn er jo 100 gange værre end omskærelsen af drengebørn. Det gør en skade, som kvinderne aldrig kommer over. Her er virkelig noget fornuftigt at tage fat på, i stedet for at chikanere et uskyldigt mindretal herhjemme.

Så har der også været skrevet noget om, at nu skal det kristne undervisningsmateriale i kristne friskoler undersøges. Det bygger alt sammen på Guds ord. Har vi ikke religionsfrihed i Danmark? Skriften kan ikke omstødes – læs den sidste side i Bibelen.

Der har også været skrevet om, at nu skal Luthersk Mission undersøges, fordi de hverken går ind for sex før ægteskabet eller for skilsmisse. Man har ytringsfrihed i Danmark.

Hvad man vil, må det enkelte menneske gøre op med sig selv, men ifølge Guds ord har Luthersk Mission ret. Må Gud velsigne Luthersk Mission!