Erik Bærenholt døde ved rattet

Tidl. rejsesekretær i KFUMs Soldatermission og præst ved Simon Peters Kirke i Kolding, Erik Bærenholdt, er død 95 år.

Erik Bærenholdt var aktiv til det sidste. I flere år stod han for, at tøjcontaineren til genbrugsforretningen i Kolding blev tømt to gange om ugen. Han havde også undervist hos FOF i Kolding og været i landsudvalget for KFUM og K. På et tidspunkt var han også formand for Den Udvidede Højskole i Haslev.

Som 80-årig havde han fortsat to konfirmandhold. Han fik også lov at dø, som han ønskede, uden lang tids sygdom, idet han fik en hjerneblødning under kørsel og kort efter døde. Hans hustru Annamarie var ved hans side.

De ville om et år kunne have fejret jernbryllup, altså 70 års ægteskab. Ægteparret har fire sønner, Hans Christian, Bent Ole, Kaj Jørgen og Knud Aage, der bor i henholdsvis Vejle, Løsning, Haslev og Lyngby.

Erik Bærenholdt blev bisat onsdag 3. februar fra Simon Peters Kirke, hvor han var sognepræst en stor del af livet.