Landsleder bliver sognepræst

Lasse Holmgaard Iversen

Bibellæser-Ringens landsleder, Lasse Holmgaard Iversen, stopper for at blive sognepræst i Christianskirken i Aarhus.

”Jeg har altid vidst, at jeg på et tidspunkt gerne ville ud og være præst i en menighed, og da denne stilling dukkede op, sendte jeg en ansøgning,” siger Lasse, som har været landsleder siden 2012. Han fortsætter:

”Jeg er heldigvis ikke kørt træt i arbejdet i Bibellæser-Ringen, og der er flere ting, som jeg gerne ville følge til dørs. Fx det undervisningsforløb i personlig bibelbrug, som vi netop er klar til at lancere, og udvikling af ressourcer til bibelbrug på helt nye medier”.

Den afgående landsleder glæder sig dog over, at arbejdet med at fremme bibelbrug i Danmark er i gode hænder hos en ”superkompetent og -engageret bestyrelse”.

Bibelbrug er en gave

Formand Kåre Brosbøl beklager opsigelsen og fastslår:

”Lasse har med sit engagement og arbejde gjort en stor forskel for Bibellæser-Ringen, med fokus på at bibelbrug er en gave fra Gud til danskerne.

Det vil fortsat være fokus for arbejdet i Bibellæser-Ringen, og bestyrelsen skal nu finde en ny landsleder, som vil arbejde med på, at flere må blive glade for bibelbrug i deres hverdag.

Vi er i gang med en spændende udvikling og nogle konkrete tiltag, som skal gøre bibelbrug mere attraktivt for flere – en udvikling, som Lasse har været medspiller i.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Disse initiativer skal nu videreføres af hans afløser, og vi ser frem til at lancere disse nye tiltag sammen med en ny landsleder, som helt sikkert kommer til at sætte sit præg på arbejdet.”

Lasse fratræder stillingen den 28. februar.
Indtil en ny landsleder er ansat, konstitueres redaktør Cecilie Nord Hansen som landsleder.