Kamilla bliver ny forstander på Efterskolen Kildevæld

Kamilla Buch Seerup

Bestyrelsen for Efterskolen Kildevæld i Kolding har ansat Kamilla Buch Seerup som ny forstander fra det kommende skoleår.

Kamilla, som er 42 år, afløser Poul Jørgensen, der har ledt efterskolen de sidste 13 år.
Kamilla blev uddannet som lærer i 2002 og har et godt kendskab til efterskoleverden.

Hun kender Kildevæld indefra og ud, da hun selv både har været elev og sidenhen også ansat som timelærer på skolen.

Derudover har Kamilla i en årrække været ansat som efterskolelærer på en af Apostolsk Kirkes andre efterskoler, Skovbo ved Ringsted.

Her påbegyndte hun Efterskolernes lederuddannelse og fungerede sidenhen først som tillidsrepræsentant og påtog sig også viceforstanderopgaver i et ledelses set-up med Jan Dufke.

Fra McDonalds til Kildevæld

Kamilla kommer nu tilbage til efterskoleverdenen som forstander efter 12 år ude i erhvervslivet, hvor hun sammen med sin mand, Jeppe, har ejet og drevet 8 McDonald’s restauranter med fokus på ledelse af medarbejdere og strategisk udvikling.

Hendes ledelsesstil har både mennesker og opgaver for øje.

Kamilla værdsætter harmoni, ærlighed og gennemsigtighed.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er vigtigt for Kamilla med et motiverende arbejdsmiljø, så det gode samarbejde og ”de gode øjeblikke” kan blomstre.

Kamilla er kendt for at være en dygtig, nærværende og levende kommunikator.
Hun er empatisk og skarp, når hun er sammen med mennesker, og så har hun et særligt ”efterskole-DNA” – skabt gennem hendes egne erfaringer med denne fantastiske skoleform.

Mødte sin mand på efterskolen

Kamilla er gift med Jeppe, som hun også mødte på Efterskolen Kildevæld for 25 år siden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Parret er bosat i Kolding, og sammen har de to børn, Alma på 11 år og Asger på 13 år.

Kamilla nyder i sin fritid at spille golf, padeltennis, gå ture, hygge med gæster, samt tid med familien. Kamilla vil blive en del af Kirke i Byen, Apostolsk Kirke i Kolding, oplyser Karsten Møller, som er næstformand i bestyrelsen.

Efterskolen Kildevældd har ca. 130 elever og 33 ansatte, som Kamilla fra næste skoleår skal være leder for.

”Skolen bygger på en positiv og glad kristendom, udtrykt gennem livsførelse, omgangstone og lovsang.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Glad kristen skole

”Vi er en kristen skole, som brænder for at give hver eneste elev et fantastisk efterskoleår, hvor de vil opleve en masse fællesskab, livsglæde og spændende udfordringer.

Skolen bygger på en positiv og glad kristendom, udtrykt gennem livsførelse, omgangstone og lovsang,” står der på skolens hjemmeside. Her fortælles også om det høje faglige niveau, de engagerede lærere og niveaudeling i hovedfagene. Der er valgfag i sport, musik, dans, teater og kreativitet.

Skolen ligger i Seest-bydelen i Kolding tæt på den apostolske højskole.