Elever fra Grejsdalens Efterskole fik glædeligt besøg

Torsdag d. 4. marts besøgte 18 medarbejdere fra Grejsdalens Efterskole deres elever rundt omkring i Danmark. Der var gensynsglæde over hele linjen.

Gensynsglæden var stor, da Grejsdalens Efterskole besøgte deres hjemsendte elever. Nu kan de snart ses på efterskolen igen.

Mens mange efterskoler fik lov at genåbne den 1. marts oven på vinterens lange nedlukning – måtte endnu flere vente yderligere to uger på grønt lys. En af de efterskoler, som sukker efter at komme i gang, er Grejsdalens Efterskole i Vejle.

Siden nedlukningen i december er de 80 elever troligt troppet op til den daglige undervisning foran skærmene derhjemme, men nedlukningen begynder at sætte spor i elevernes trivsel. Derfor besluttede skolen at køre landet rundt for at bringe håb, glæde og optimisme ud til eleverne.

– Det er hårdt uge efter uge at se eleverne tabe motivation og livsglæde. De trænger til at være sammen og dele hverdag og liv igen, siger forstander på Grejsdalens Efterskole, René Brorson.

– Vi kørte den 4. marts ni biler rundt i landet. Vi har samlet kørt flere end 2500 km for at møde vores elever, kigge dem i øjnene og give et skud energi til den forhåbentlig sidste del af nedlukningen, siger René Brorson og understreger:

– Vi lægger vægt på nærvær, læring og trivsel, og alle tre parametre er udsat for et langtrukkent coronanedlukningsangreb, som vi var nødt til at gøre noget ved.

Læs resten af artiklen her på udf.nu