TV-serien ’The Chosen’ set over 100 millioner gange

I tv-dramaserien ’The Chosen’ (de udvalgte) får seerne indblik i, hvordan disciplene og andre samtidige oplevede Jesus.

Den bibel-baserede streaming-serie The Chosen har haft over 100 millioner views. Den er på højde med en hvilken som helst større Hollywood-serie, lyder vurderingen.

’The Chosen’ adskiller sig fra andre Jesus-film og -serier blandt andet på grund af baggrundsstoffet. Fx indledes Nikodemus’ møde med Jesus med en sekvens, hvor israelitterne i ørkenen bliver dræbt af giftslanger, og Moses på Guds befaling laver en kobberslange for at redde dem, hedder det i en begejstret anmeldelse på Film og Tro.

TV-serien har en app, som kan downloades på smartphones. Ved hælp af appen, har man gratis adgang til at se serien. Den har også danske undertekster, som er oversat og skrevet af en dansk fanskare, skriver anmelderen, som giver serien 6 stjerner.

”Det er også muligt at se serien på en almindelig computerskærm. Man opretter – og betaler for – en konto på hjemmesiden vidangel.com/thechosen. Endelig er det muligt, dog uden danske undertekster, at købe sæsonerne på DVD og Blu-Ray,” skriver sognepræst Carsten Riis Jensen i anmeldelsen.

Serien er instrueret af Dallas Jenkins, og Jonathan Roumie har rollen som Jesus.