Frikirkepræst og politiker 50 år

Rasmus Ekjær Larsen (C) Foto: rasmuspolitik.dk

Den 21. maj kunne frikirkepræst og konservativt byrådsmedlem i Aabenraa, Rasmus Elkjær Larsen, fejre 50 års fødselsdag, skriver JyskeVestkysten.

Rasmus Elkjær Larsen læste teologi ved Ansgar Teologiske Seminar i Kristianssand i Norge. Han har tidligere været frikirkepræst i Vadum, inden familien kom til Sønderjylland i 2011. Han er nu præst i Aabenraa Frikirke, som er en del af Det Danske Missionsforbund.

Det var familien, som trak:

– Enten skulle vi til mine forældre på Sjælland eller Stellas forældre i Sønderjylland, og det blev Sønderjylland, der vandt, udtalte han til avisen.

Konservativ politiker

For fire år siden blev han opfordret til at stille op til byrådet for Det Konservative Folkeparti, men dengang takkede han nej. Det vakte dog hans nysgerrighed, og han begyndte at sætte sig ind i partiets politik, værdier mv. og endte til sidst med at blive en del af partiet.

Når der er kommunalvalg til november, stiller han op igen.

Men han er også blevet valgt som folketingskandidat for partiet i sit område – og hvis det bliver aktuelt, bytter han byrådsarbejdet ud med folketinget.

Sønderjyde i hjertet

Rasmus Elkjær Larsen er født i Frederiksværk, men er meget glad for at bo og arbejde i Sønderjylland, hvor han bor sammen med sin kone, Stella, og deres to døtre, Cecilie og Sofie, i Hostrupskov.


Artiklen fortsætter efter annoncen: