Et ’Gud elsker dig’ fik mand til at opgive selvmord på motorvej

”Gud elsker dig,” råbte Rick Jewell til manden, der i syv timer havde stået på et skilt over en motorvej i Oklahoma. Og manden lod sig redde ned fra skiltet.

En mand, som i næsten syv timer havde balanceret på et skilt over en motorvej i Oklahoma, lod sig endelig overtale til at komme ned, efter at have hørt ”Gud elsker dig”.

Det lokale politi oplyser, at et redningshold i lang tid havde prøvet at overtale manden til at opgive sine selvmordsplaner og komme ned fra skiltet over Interstate 244. Men det, som mislykkedes for indsatsholdet, lykkedes for en kristen tilskuer.

– Jeg havde bedt for ham i 15 minutter, fra jeg ankom. Og min søn sagde til mig: Se der, far, der er et kors lige bag ham. Så begyndte jeg at tale til ham om nye muligheder i livet, og at Gud elsker ham. Og så kom han ned, fortæller Rick Jewell.

”Den gode samaritaner”, Rick Jewell, har fortalt News Channel 8, at han blev opmuntret til handling ved at se det store kors, som er oplyst på helligdage. Også en anden tilskuer udtalte sig om forløbet.

– Den gamle fyr sagde stort set bare til ham, at ”Jesus elsker dig, og du har ikke gjort noget forkert, du skal bare bede om hjælp”. Og så kom han ned, fortæller en anden tilskuer til dramaet på motorvejen.

Ifølge politiet i Tulsa var manden klatret op på skiltet ved 9-tiden om morgenen, og han kom først ned ved 16-tiden. Om årsagen til mandens selvmordplaner oplyser de, at han var bekymret over udfaldet af nogle retssager, han er involveret i.