Missionspionér er død, 75 år gammel

Floyd McClung var i mange år en af ​​lederne for Youth With a Mission. Han skrev 18 bøger, heriblandt ’The Father Heart of God’, som er solgt i 2 millioner eksemplarer.

”Jeg vil savne ham resten af mit liv. Han var mit livs kærlighed, siden jeg var 16,” skriver hustruen Sally i et mindeord om den amerikanske præst, missionær og forfatter Floyd McClung, som døde i Cape Town den 29. maj.

Gennem mere end 50 år med fuldtidstjeneste for mission boede Floyd McClung i USA, Asien, Europa og Nordamerika. Han har skrevet 18 bøger, blandt andet bestselleren The Father Heart of God (Guds faderhjerte) fra 1984, som kun 40 år senere var oversat til 32 sprog.

Floyd McClung mødte sin kommende hustru under et fremstød med Youth With a Mission i Las Vegas. De blev gift i 1967.

Den danske oversættelse med titlen ”Guds faderhjerte” kan købes som lydbog på Hosianna.dk. (klik på billedet for at bestille den)

”Vores ægteskab har været fuldt af eventyr fra dag 1, selv om jeg ikke vil anbefale en honeymoon med outreach for 75 unge til alle og enhver,” skriver Sally i et mindeord.

All Nations International

Ægteparret McClung grundlagde i 1993 All Nations International, en organisation for træning og udsendelse af missionærer til de folkegrupper i verden, som endnu er unåede med evangeliet.