Jesusmarch i København

Lørdag den 18. september er der Jesus-march i København. Det starter på Nørreport Station med bøn for byen og Danmark.

Derfra er der march kl. 12-14, som går ned ad Købmagergade og Strøget og slutter på Rådhuspladsen.

Arrangørerne opfordrer til ikke at dele traktater ud under marchen, medmindre nogle specifikt spørger om det. Efter marchen går turen til Gammeltorv fra kl. 14-17, hvor der vil være et telt med kaffe og kage. Her vil der være evangelisation med sang, musik, uddeling af traktater og vidnesbyrd. Der er en megafon til rådighed.

Det er tilladt at medbringe hjemmelavede bannere og skilte med Bibel-vers, men Pride-flag og Israels flag er ikke velkomne. Man må ikke tage plakater med tekst rettet mod specifikke samfundsgrupper såsom LGBT-personer, muslimer og lignende.

Arrangørerne er Jesusmarch og Full Gospel Business. Se mere på jesusmarch.dk og fullgospel.dk .