Syv par-dates i Kolding

– Kurset er et serviceeftersyn, forklarer Marie Ladegaard fra KOVA.

Kolding Valgmenighed (KOVA) inviterer til parkursus over syv aftener i efteråret. Max plads til 12 par.

Når bladene bliver gule, brune, røde og orange i efteråret, er det muligt for max 12 par at komme på parforholdskursus i syv aftener i Kolding Valgmenighed (KOVA).

De 7 temaer i kurset er: At bygge et stærkt fundament, Kommunikationens kunst, Konfliktløsning, Tilgivelsens kraft, Familiens indflydelse, God sex samt Kærlighed i praksis. Undervejs arbejder alle par med værktøjer, vaner og samtaler. De behandles gennem små oplæg og samtaler med partneren.

Ingen andre kommer til at lytte til andre pars private samtaler, og ingen bliver bedt om at diskutere noget om deres relation med andre. I stedet bliver der holdt pauser undervejs, for at alle par har mulighed for at tale sammen selv om de relevante problemstillinger. Der serveres noget lækkert i samtaletiden.

– Kurset er et serviceeftersyn, hvor I som par får tid til at reflektere, tale og drømme sammen, siger Marie Ladegaard, økonomisk og administrativ medarbejder i KOVA.
Kurset løber hver anden onsdag fra 19.30-21.30. Første gang er 1. september 2021 i Valgmenighedens bygning, Industrivej 12 lige overfor Føtex i Kolding Syd. Underviserne er erfarne par fra Kolding Valgmenighed i forskellige livssituationer.

Det koster 950 kr. per par inkl. lette serveringer, to deltagermanualer/bøger og syv kursusaftener.

Kurset er ikke for par i dybere kriser.