Løvhyttefest live fra Israel

I 2017 deltog 5000 danskere i Løvhyttefesten, og de deltog i Jerusalem-marchen i jubilæums-året for at fejre Israels genopståen i 1948 og for dets ret til at eksistere indenfor sikre grænser. Foto: Lars Madsen.

Løvhyttefesten kan følges online gratis i to kirker i Danmark. Man kan også se med ugen ud derhjemme foran skærmen.

To steder i Danmark kan man gratis og sammen med andre se med online fra den ugelange Løvhyttefest (på hebræisk Sukkot) i Israel. Der er transmission med dansk oversættelse.

Det sker i Bethania Kirkecenter i Blåhøj den 22. september kl. 19 og i Evangeliekirken på Frederiksberg den 24. september kl. 19. Ellers er der mulighed for at se live fra Løvhyttefesten online derhjemme fra den 20.-27. september.

Løvhyttefesten præsenteres af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ).

Fest rundt i Israel

Udsendelserne optages og sendes fra Israel i blandt andet Qumran ved Dødehavet, i Kapernaum ved Galilæas Sø og Karmel-bjerget. I alt vil der være syv live-shows fra rundt i Israel med mere end 80 seminarer fra bibellærere og eksperter fra hele verden.

På programmet er bøn og lovsang med israelske og internationale kunstnere. I de otte dage vil der være møder, seminarer, foredrag, virtuelle rundvisninger i landet, 24/7-bønnerum og meget mere. Der er dansk oversættelse på alle hovedsamlinger.

Dagligt er der live udsendelser fra parade, rundrejse i Israel og masser af foredrag.

Tilmelding til glofesten

Tilmelding til at se med fra Løvhyttefesten i Israel ugen igennem kan der købes adgang til. Man kan vælge imellem tre priser: 50 $, 99,99 $ og 149,99 $. Link til tilmelding: On.icej.org/FOT2021


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmelding til gratis transmission i Bethania Kirkecenter i Blåhøj onsdag den 22. september og/eller i Evangeliekirken på Frederiksberg den 24. september kl. 19 sker via dette link: www.collect.nu/icej/lovhyttefest2021.

Der vil være dansk oversættelse. Efter mødet er der kaffe, fællesskab med gæsterne og mulighed for at møde arrangørerne.

Løvhyttefesten

Løvhyttefesten/Sukkot er en jødisk helligdag, der falder om efteråret samtidig med høsten.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Navnet refererer til løvhytterne, som israelitterne byggede og boede i under ørkenvandringen efter udgangen fra slaveriet i Egypten.

Festen falder på den 15. i den hebræiske måned Tishri, og festen er den syvende og sidste fest, som Gud befalede israelitterne at holde.

Løvhyttefesten begynder fem dage efter den jødiske helligdag, Yom Kippur. Navnet betyder ”forsoningsdagen” på hebræisk.