Psykologen i Mission10forty

Kirsten Callesen

Kirsten Callesen, som sammen med Kim Hartzner nu opretter en ny hjælpeorganisation (se forsiden) voksede op i den karismatiske folkekirke i Karlslunde som datter af Gina Jørgensen, der selv var en meget aktiv del af menigheden.

Som ung var Kirsten Callesen bl.a. aktiv i de kristne psykologikurser Teleios, og hun blev selv psykolog fra Liberty University i Virginia, USA, 1996 og Danmarks Pædagogiske Universietet i København 1999.

Igennem flere årtier har Kirsten Callesen beskæftiget sig med børn og unge med autisme og andre neuropsykiatriske tilstande og har kæmpet for, at de kan udleve deres potentiale som mennesker.

Rammerne for sit virke har Kirsten selv grundlagt med den selvejende institution Søstjerneskolen på Østerbro og Psykologisk Ressource Center i centrum af København, hvor flere psykologer og konsulenter arbejder under fælles tag.

Formålet har været at hjælpe børn og unge med autisme. Kirsten har også i flere år stået for kurser for et bredt spektrum af faggrupper i regionerne: familieterapeuter, psykologer, psykiatere, socialpædagoger og lærere for at få dem til at arbejde sammen til gavn for børnene.

– Folk, som kender mig, har altid vidst, at jeg er troende. Men nu er jeg også begyndt at tale mere åbent om det. Jeg gider ikke længere holde mund! Min tid er kommet til at åbne munden, sagde Kirsten Callesen i et interview i Udfordringen i uge 15, 2019.

– Det er pudsigt og stort, når man oplever, at arbejdet er velsignet. At folk får det bedre, og der skabes gode forbindelser. Det hele er orkestreret af en højere magt. For mig er det Gud, sagde hun i interviewet.

Læs også: Hartzner starter ny mission


Artiklen fortsætter efter annoncen: