India rock med stærke tekster

DENS er amerikansk band fra Virginia, som har eksisteret siden 2016. Deres stil er ”India Rock”, som for mig er en lidt ukendt genre. Tamed Tongues er et unplugged rock album, som er meget jordnært og troværdigt. Der er både harmoniske ”lette” sange, meget rock og lovsang.

Bandet består af 4 medlemmer, og de har gode solister med skønne stemmer, som stemmer godt overens med bandets stil. Guitaren er et centralt instrument, som er i front, men på en god måde.

Sangene er harmoniske, velspillede og velskrevne. Vi hører også instrumenter som banjo og harmonika, som ellers ikke er de mest almindelige instrumenter i dag – men de passer super godt ind her.

Titelnummeret er rigtig godt og iørefaldende, men det smukkeste nummer er uden tvivl det sidste nummer, ”Quiet”, som er en lovsang med en fantastisk tekst:

When You speak, Your grace is unleashed / nations will bow down / When You speak, darkness fractures / death will be silent /Speak quietly to me, I am listening.” (”Når du taler, forløses din nåde/nationer vil bøje sig/ Når du taler, brydes mørket/ Døden vil blive stille/ Tal stille til mig/ Jeg lytter”)

Jeg vil anbefale, at man ikke bare hører dette album, som noget musik i baggrunden, men også lytter godt til teksterne, for DENS har meget på hjerte. Så giv dig tid og lyt, men vær forberedt på lidt af hvert.

Kunstner: DENS

Titel: Tamed Tongues


Artiklen fortsætter efter annoncen:Genre: India Rock

Download: Spotify, Itunes, m.m.