KFS efterårslejr: Frikendt!

Peter Bjerre er lejrchef og sekretariatsleder.

KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) afholder efterårslejren Discipeltræf, med temaet ”Frikendt” fra 16. til 20. oktober 2021. Lejren er for gymnasieelever fra hele landet og foregår i år i Skanderborg.

Temaet er ”Frikendt” og budskabet bygger på, at der gennem alt Jesus gør, løber et budskab om frikendelse og frihed til at forvandle – også i dag. Det handler om at finde friheden midt i den store bibelske frelseshistorie og dykke ned i, hvad det betyder at være skabt til frihed. Friheden skal sættes under mikroskop, så man kan lære, hvad det vil sige at være helt frikendt.

Stor opbakning

– Det er en kæmpestor fornøjelse, at vi nu igen i KFS kan byde gymnasieelever fra hele landet velkommen til Discipeltræf, fortæller KFS’ lejrchef og sekretariatsleder Peter Bjerre, og fortsætter:

Læs resten af artiklen på udf.nu