Kulturaften i Adventskirken

Fredag den 15. oktober 2021 kl. 19-21 afholder Adventskirken i Vanløse et kulturnatsarrangement i forbindelse med kulturnatten i København. Kirken kalder det en ”Kulturaften”, da der hverken kræves kulturnatspas eller betaling for at være med.

Om kulturaftenen fortæller kirken i en pressemeddelelse:

Henriette Muus udstiller malerier og læser egne digte i Adventkirken, Vanløse.

”Vi åbner dørene for en sanselig og indholdsmættet aften i selskab med billedkunstner og forfatter Henriette Muus, der udstiller sine smukke billeder i kirkens lokaler, og som vil læse op af sine digte, der bl.a. er inspireret af hendes tro og livssyn.

Flere af digtene har fået musik af guitarist Mogens Christoffersen, der vil spille og synge flere af disse, samt lave en lille koncert i kirken. ”